PLACKI DYNIOWE, BEZGLUTENOWE

Dynia w kolejnej odslonie. Dzis w wersji na slodko, bezglutenowe placuszki dyniowe z syropem z agawy lub miodem to idealne danie na lekki obiad lub np. na podwieczorek. Dynie najlepiej upiec w piekarniku a nastepnie zmiksowac na puree. Takie mus dyniowy mozna przechowywac kilka dni w lodowce w zamknietym sloiku, mozna rowniez sobie zamrozic. Dla nas bylo to kolejne, bardzo ciekawe smakowe d...
Najnowsze przepisy
Ciasto Szampańskie to jeden z tych deserów, które od... ⇖ 12
Lasagne to jedno z najbardziej rozpoznawalnych dań kuchni... ⇖ 12
Bułeczki z twarogiem i owocami – puszyste, słodkie i... ⇖ 12
Gdy myślimy o sałacie, najczęściej wyobrażamy sobie... ⇖ 15
Przepisy z bloga
Słynna wuzetka, dzisiaj w wersji mini. Ostatnio królują... ⇖ 647
Papryka faszerowana mielonym mięsem, z dodatkiem ryżu,... ⇖ 492
Rogaliki mleczne, maślane, na kleiku tangzhong, są lekkie... ⇖ 821
Ulubiony chleb mojej najmłodszej córki- żytni 3-fazowy z... ⇖ 797
Ciasto Ferrero Rocher, to proste, pyszne i zarazem bardzo... ⇖ 838
Te pączki obok tradycyjnych na mleku krowim, są u nas... ⇖ 752
Przepisy na czasie
Cześć Kochani, dziś zapraszam Was na kolejny przepis z... ⇖ 2104
Zdrowsza, bo bez cukru wersja soku z aronii na zimę. W tym... ⇖ 347
Ciasto Pijak to jeden z tych wypieków, które zawsze się... ⇖ 322
Sos pomidorowy, który robię co roku. Jest rewelacyjny do... ⇖ 318
Szukasz sprawdzonego przepisu na tort na urodziny, który... ⇖ 276
Domowe kopytka to jedno z tych dań, które nigdy się nie... ⇖ 272