Polenta
Źródło: https://pychamniam.pl/polenta/
Włoska potrawa, przypomina mamałygę i jest bardzo sycąca. Pierwotnie była przyrządzana z mąki kasztanowej, a obecnie z mąki kukurydzianej. Artykuł Polenta pochodzi z serwisu Pycha Mniam.
Najnowsze przepisy
Puszysty biszkopt i delikatny krem mascarpone Miękki... ⇖ 16
Są takie wypieki, które od pierwszego zapachu przenoszą... ⇖ 16
Kurczak z cebulką i papryką– aromatyczne danie, które... ⇖ 14
Keto torcik migdałowy z musem czekoladowym i z polewą(bez... ⇖ 18
Ekspresowe ciastka migdałowe z makiem zrobione w ostatniej... ⇖ 35
Przepisy z bloga
Spaghetti ala puttanesca to włoskie danie z makaronu,... ⇖ 491
Przepisy na czasie
Prosty przepis na klasyczny drożdżowy makowiec. Przepis... ⇖ 3663
Masz ochotę na coś słodkiego bez pieczenia? Zrób sernik... ⇖ 2306
Piernik przekładany kremem to jedno z tych ciast, które... ⇖ 1658
NAJLEPSZY PRZEPIS NA CIASTO NA PIEROŻKIBardzo lubię... ⇖ 925
Duszona pierś z indyka na kanapki Dziś zdrowa domowa... ⇖ 878
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 839
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 786









































