Powidła z piekarnika bez mieszania

Od sąsiada dostałam wiaderko śliwek, część wykorzystałam na ciasto, trochę zjedliśmy, a z reszty śliwek zrobiłam powidła. Powidła jak co roku zrobiłam w piekarniku bez mieszania. Jest to prosta metoda na przepyszne powidła na zimę, można nawet powiedzieć, że to patent dla leniwych Śliwki wystarczy wypestkować, wsadzić do piekarnika i powidła robią się sama. Takie powidła ze śliwek są znakomite do naleśników, gofrów i świeżego pieczywa, a zimą wykorzystuję je...
Najnowsze przepisy
Są takie dania które zje się raz, a potem przez lata... ⇖ 8
Fit Quiche z Tuńczykiem(do przygotowania w urządzeniu... ⇖ 11
Flaming z masy cukrowej to piękna dekoracja na tort. Do... ⇖ 12
Najlepsze chrupiące ziemniaki w airfryerze – prosty trik... ⇖ 20
Fit Gofry Bananowe(*SERIA FIT*)Mało kto potrafi oprzeć... ⇖ 15
Przepisy z bloga
Kotlety schabowe po kowalsku to przepyszne kotlety z... ⇖ 354
Sok winogronowo - jabłkowy to jeden z naszych ulubionych... ⇖ 220
Jarzynka na zimę do słoików, to starodawny sposób na... ⇖ 361
Zdrowsza, bo bez cukru wersja soku z aronii na zimę. W tym... ⇖ 552
Przepyszna, wielowarzywna sałatka kubańska na zimę do... ⇖ 537
Przepisy na czasie
Murzynek to takie ciasto, które piekło się u mnie w domu... ⇖ 480
Sałatka z szynką i mozzarellą jest lekka i pełna smaku.... ⇖ 85
Surówka z buraka i chrzanu – prosty i pyszny dodatek do... ⇖ 78
Sałatka z kurczakiem i camembertem to lekka, sycąca i... ⇖ 67
Placki ziemniaczane z marchewką, chrupiące, złociste i... ⇖ 64