PULLED- PORK

Pulled pork czyli rwana wieprzowina, długo pieczona w niskiej temperaturze lub wolno gotowana w wolnowarze. U mnie łopatka wieprzowa, ale może być dowolny kawałek wieprzowiny. Pod wpływem długiego gotowania (pieczenia) w niskiej temperaturze, mięso staje się meeega kruche, wręcz rozpadające, moje rozpadało się już przy wyjmowaniu w garnka Domowa kanapka, chlebek pita z...
Najnowsze przepisy
Pomidory to warzywo, które od pokoleń towarzyszy nam w... ⇖ 9
Gdy pierwszy raz spróbowałem wietnamskich sajgonek... ⇖ 10
Dziś pomysł na panierowane polędwiczki z kurczaka w... ⇖ 24
Przepisy z bloga
Słynna wuzetka, dzisiaj w wersji mini. Ostatnio królują... ⇖ 658
Papryka faszerowana mielonym mięsem, z dodatkiem ryżu,... ⇖ 500
Rogaliki mleczne, maślane, na kleiku tangzhong, są lekkie... ⇖ 840
Ulubiony chleb mojej najmłodszej córki- żytni 3-fazowy z... ⇖ 814
Ciasto Ferrero Rocher, to proste, pyszne i zarazem bardzo... ⇖ 857
Te pączki obok tradycyjnych na mleku krowim, są u nas... ⇖ 773
Przepisy na czasie
Murzynek to takie ciasto, które piekło się u mnie w domu... ⇖ 784
Sezon na grzyby jest w pełni, w tym roku jest istne,... ⇖ 324
Sernik bez sera to taki wypiek, który potrafi naprawdę... ⇖ 279
Sernik to jedno z tych ciast, które nigdy się nie nudzą... ⇖ 209
Przepyszny domowy napój jak Pysio. Jest to rewelacyjne... ⇖ 204