Najnowsze przepisy
Schab gotowany z ziołamiSchab gotowany w aromatycznym... ⇖ 16
Panierowana, smażona Miruna podana z ziemniakami i... ⇖ 12
Rogale Świętomarcińskie
Rogale Świętomarcińskie to tradycyjne słodkie wypieki regionu Wielkopolski przygotowywane na 11 listopada – święto Marcina. Rogale Świętomarcińskie przygotowuje się z ciasta półfrancuskiego i nadziewa masą makową z białego maku, dzieło wieńczy się białym lukrem i posypuje posiekanymi migdałami. Oczywiście w nadzieniu nie może zabraknąć oprócz białego maku także rodzynek, przechów włoskich, orzechów arachidowych i skórki … Artykuł Rogale...
Przepisy z bloga
Grillowane boczniaki BBQ Do boczniaków mam słabość.... ⇖ 29
Energetyczne kulki mocy Dzień dobry! Dzisiaj chciałam... ⇖ 61
Masa z kaszy manny Idealna do przekładania ciast, placków... ⇖ 34