ROLADA BEZOWA Z KREMEM CAPPUCCINO I PORZECZKAMI
Źródło: https://www.kuchniamagdaleny.pl/2018/07/rolada-bezowa-z-kremem-cappuccino-i.html
Rolada bezowa nadziewana kremem z serka mascarpone i mleka zageszczonego o smaku cappuccino oraz konfitura z czarnych porzeczek. Rolada ta nie nalezy to chrupiacych bez jakie znamy, lecz jest ona mieciutka i delikatna - doslownie rozplywa sie w ustach! Wbrew pozorom nie jest trudna w wykonaniu i nie trzeba jej takze suszyc godzinami w piekarniku jak tradycyjnej bezy, wystarczy tylko 20 minut, aby ...
Najnowsze przepisy
Istnieją potrawy, które mimo pozornej prostoty zaskakują... ⇖ 1
Staropolski Barszcz WigilijnyBarszcz wigilijny to serce... ⇖ 15
Karp w galarecie - tradycyjny przepis Karp w galarecie -... ⇖ 10
Proste, pyszne ciasto budyniowe z kokosem na ciasteczkach... ⇖ 13
Kokosowy blok Rafaello to ekspresowy deser bez pieczenia.... ⇖ 27
Delikatne naleśniki, aromatyczny farsz z leśnych grzybów... ⇖ 23
Przepyszny, puszysty i mięciutki piernik, który zawsze... ⇖ 98
Pierniczki na miodzie gryczanym są pyszne, mięciutkie i... ⇖ 37
Przepisy z bloga
Ciasta to doskonały wybór na popołudniowy podwieczorek,... ⇖ 65
Gotowanie na parze jest powszechnie uznawane za jedną z... ⇖ 121
Praktycznie każda mama doskonale wie o tym, jak trudno... ⇖ 220
Słoiki na przetwory można znaleźć w sklepach w okresie... ⇖ 255
Maj to dopiero początek sezonu na przetwory, ale już... ⇖ 373
Przepisy na czasie
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 604
Cześć! Dzisiaj robimy ciasto lion bez pieczenia, to... ⇖ 527
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 506
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 446
Przepyszny domowy pasztet do smarowania. W sklepie tak... ⇖ 413
Pyszny, mięciutki i delikatny. Idealne na półmisek... ⇖ 407
Paszteciki z mięsem, z ciasta drożdżowo-kruchego to... ⇖ 401
Makowiec japoński to takie ciasto, które niby wydaje się... ⇖ 285
Pyszny miodownik z kakaową masą grysikową i z orzechami... ⇖ 277
Tulipany do barszczyku to znakomita propozycja podania... ⇖ 276









































