Najnowsze przepisy
Tuńczyk to świetny dodatek do makaronu, kanapek czy... ⇖ 41
Wykorzystałam do pasztetu zamrożone wcześniej części z... ⇖ 21
Dziś mam dla Was 3 oryginalne pomysły na filet z kurczaka... ⇖ 29
Rosół i pasztet z gęsi
Wykorzystałam do pasztetu zamrożone wcześniej części z 2 gęsi owsianych. Najpierw dzień wcześniej ugotowałam na nich rosół. Odstawiłam go do lodówki aby następnego dnia zdjąć z niego tłuszcz do pasztetu. Tym sposobem ugotowałam rosół i upiekłam pasztet.Rosół z gęsi jest przepyszny, bardzo esencjonalny o głębokim smaku. Polecam spróbować chociaż raz a zakochacie się w nim na zawsze.Do pasztetu otrzymałam 1,5kg mięsa z rosołu. Po dodaniu pozostałych składników...
Przepisy z bloga
Wykorzystałam do pasztetu zamrożone wcześniej części z... ⇖ 21
Chleb bardzo udany:) Polecam go domowym piekarzom.Ciasto... ⇖ 42
Piekłam je 2 razy w grudniu. Najpierw z nadzieniem... ⇖ 39
Można już je przygotować. Tak przygotowane ryby im... ⇖ 91
,Chleb ten upiekłam na suszonym zakwasie. Zawsze staram... ⇖ 72
Moje ciasteczka są z sera zrobionego w domu. Może być... ⇖ 80
Chleb ze starego bloga na prośbę internautki.Chleb bardzo... ⇖ 111
Przepisy na czasie
Szybka i prosty przepis na przystawkę na każdą okazję,... ⇖ 232
Francuskie Rogaliki pieczone w Air fryer. Nie czekaj... ⇖ 103
Niesamowicie puszyste i mięciutkie racuchy na kefirze.... ⇖ 87
Wprowadzenie do Kremowe Eklerki Kawa Kremowe Eklerki Kawa... ⇖ 73
Uwielbiam omlet cesarki nie tylko za smak, ale za to, że... ⇖ 62