Ryba w sałatce z jajem
Źródło: https://wesolakuchnia.blogspot.com/2018/04/ryba-w-saatce-z-jajem.html
Lekka i zdrowa salatka z jajem i sumem wedzonym. Salatke podaje z sosem jogurtowym i mamy pyszne polaczenie. Suma dostalam od rodziny, ale mozna zastapic go inna ryba wedzona. Sum jest delikatny, maslany i rozplywa sie w ustach.salatka:1/2 opakowania roszponki2 jajka5 pomidorkow koktajlowych5 pomidorow suszonychpapryczka chili zolta1 cebula czerwona25 dkg suma wedzonego5 dkg sera plesniowego...
Najnowsze przepisy
Boczek pieczony rolowany to jeden z tych klasycznych... ⇖ 10
Już od kilku lat staram się przygotowywać na Święta... ⇖ 18
Jesiotr to ryba, która nie potrzebuje wielu dodatków.... ⇖ 26
Leśna, gotowana bez pośpiechu - zupa grzybowa to jeden z... ⇖ 25
Pyszne, kokosowe ciasto przekładane słonymi krakersami.... ⇖ 29
Aromatyczna, klarowna i pełna głębokiego smaku suszonych... ⇖ 26
Przepisy z bloga
Wiosenny pasztet z jajek z groszkiem będzie królował w... ⇖ 994
Chińskie bułeczki bao buns puszyste, leciutkie. Zrobiłam... ⇖ 618
Obiad który zrobimy w 40 minut. Dorsz w sosie pomidorowym... ⇖ 823
Polędwicę przygotujecie bardzo szybko. Wystarczy tylko... ⇖ 671
Torcik z mango curd i żelką malinową na biszkopcie na... ⇖ 1865
Orientalne smaki którym się nie oprzecie.Łosoś i dorsz... ⇖ 605
Receptura powstała na zasadzie co zrobić coś dobrego i... ⇖ 570
Kremowy pyszny serniczek z piernikami, orzechami i... ⇖ 551
Ryba po grecku ale w trochę innej formie podania bo... ⇖ 578
Przepisy na czasie
Prosty przepis na klasyczny drożdżowy makowiec. Przepis... ⇖ 3108
Masz ochotę na coś słodkiego bez pieczenia? Zrób sernik... ⇖ 2171
Piernik przekładany kremem to jedno z tych ciast, które... ⇖ 1517
NAJLEPSZY PRZEPIS NA CIASTO NA PIEROŻKIBardzo lubię... ⇖ 861
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 769
Duszona pierś z indyka na kanapki Dziś zdrowa domowa... ⇖ 725
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 712
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 694
Cześć! Dzisiaj robimy ciasto lion bez pieczenia, to... ⇖ 662









































