SAJGONKI
Źródło: https://slodkizakatekkasi.blogspot.com/2019/08/sajgonki.html
Sajgonki dawno nie goscily na naszym stole. Powiem szczerze, ze nawet sie za nimi stesknilam. Wersja z miesem i ryzem jednak najbardziej nam smakuje. Do tego idealnie pasuje surowka z kiszonej kapusty z duza iloscia dodatkow.Skladniki:500g miesa mielonego wolowego0,5 peczka szczypiorku200g szpinaku2 zabki czosnku1 niewielka cebula2 marcewki300g pieczarek3 pomidory1 torebka ryzu basmati...
Najnowsze przepisy
Błyskawiczny piernik z polewą czekoladową Błyskawiczny... ⇖ 4
Mięciutki, wilgotny, po prostu rozpływa się w ustach.... ⇖ 19
Wino to nie tylko szlachetny trunek do degustacji, ale i... ⇖ 13
Miodownik z kremem budyniowym to jedno z tych tradycyjnych... ⇖ 27
Ciasto drożdżowe wzbogacone o kardamon z nadzieniem z... ⇖ 10
Przepisy z bloga
Składniki:250g (surowego)makaronu kokardki,1 szklanka... ⇖ 444
Królowa beza. Z użyciem mnóstwa owoców sezonowych.... ⇖ 1688
8 jaj ugotowanych na twardo 2 łyżki kaparów odsączonych... ⇖ 799
Przepisy na czasie
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 557
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 474
Cześć! Dzisiaj robimy ciasto lion bez pieczenia, to... ⇖ 464
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 393
Paszteciki z mięsem, z ciasta drożdżowo-kruchego to... ⇖ 373
Przepyszny domowy pasztet do smarowania. W sklepie tak... ⇖ 366
Pyszny, mięciutki i delikatny. Idealne na półmisek... ⇖ 359
Tulipany do barszczyku to znakomita propozycja podania... ⇖ 245
Makowiec japoński to takie ciasto, które niby wydaje się... ⇖ 234
Pyszny miodownik z kakaową masą grysikową i z orzechami... ⇖ 225









































