Najnowsze przepisy
Usmażone kotlety ze zmielonego schabu wieprzowego podane z... ⇖ 3
Pasta Bagna Cauda: Włoska Tradycja Prosto z Serca Piemontu... ⇖ 10
Już dawno miałam je w planach przygotować, ale jakoś... ⇖ 32
Chleb codzienny z czarnuszkąDomowy chleb pszenno-żytni z... ⇖ 34
Słowo o lodach #4...
Smaki XVIII-wiecznych lodów były nieco bardziej odważne, niż rum i rodzynki (zdjęcie)W 1768 roku Francuz, znany jako Monsieur Emy, opublikował kompilację przepisów na lody, w tym na: karczochowe, awokado, anyżowe, fiołkowe, szparagowe, serowe, a nawet o smaku wymiocin!Chyba jednak lepiej ograniczyć się do miętowych z groszkami czekoladowymi...(źródło)
Przepisy z bloga
Przepis z nieocenionej BBC Good Food.Składniki:(na 4-6... ⇖ 49
[zdjęcie]Mieszana sałatka, robiona zwykle z siekanego... ⇖ 37
Przepis ze strony BBC.Składniki:(kwadratowa blaszka 23cm,... ⇖ 48
Panie i Panowie: 11 urodziny Sofijki już za nami!Zabawa... ⇖ 59
Przepis ze strony The Kitchn.Składniki:(na porcję... ⇖ 77