SPAGHETTI BOLOGNESE Z WARZYWAMI
Źródło: http://smaczne-zdrowe.blogspot.com/2014/01/spaghetti-bolognese-z-warzywami.html
Jak dotad nie mam jeszcze na blogu zadnego przepisu na makarony, a jadamy je dosc czesto. Czas wiec to nadrobic... Jako pierwszy i ostatnio przygotowywany, wiec przepis swiezynka - spaghetti bolognese. Nie wiem czy pokrywa sie z oryginalem podawanym w Bolonii , dla nas jest idealny i od lat , z malymi zmianami , (dzisiejsza wersja z dodatkiem warzyw) przygotowujemy go w ten wlasnie sp...
Najnowsze przepisy
200 g serka wiejskiego2 małe łyżki cukruokoło 4 łyżki... ⇖ 4
Muffiny piernikowe z kremem to prosty, a jednocześnie... ⇖ 13
Pieczony w całości łosoś to łatwy i szybki przepis na... ⇖ 12
Zupa anatolijska (4 łyżki zupy)Ostatnio, przeglądając... ⇖ 13
Ten pyszny drożdżowiec czas upiec na święta. Ona jest... ⇖ 13
Zdrowe i bardzo pożywne, sycące śniadanie? To tylko... ⇖ 12
Przepis na ekspresowy miodownik bez pieczenia na... ⇖ 20
Boczek pieczony rolowany to jeden z tych klasycznych... ⇖ 23
Już od kilku lat staram się przygotowywać na Święta... ⇖ 32
Przepisy z bloga
Słynna wuzetka, dzisiaj w wersji mini. Ostatnio królują... ⇖ 740
Papryka faszerowana mielonym mięsem, z dodatkiem ryżu,... ⇖ 568
Rogaliki mleczne, maślane, na kleiku tangzhong, są lekkie... ⇖ 933
Ulubiony chleb mojej najmłodszej córki- żytni 3-fazowy z... ⇖ 866
Ciasto Ferrero Rocher, to proste, pyszne i zarazem bardzo... ⇖ 897
Te pączki obok tradycyjnych na mleku krowim, są u nas... ⇖ 856
Przepisy na czasie
Prosty przepis na klasyczny drożdżowy makowiec. Przepis... ⇖ 3198
Masz ochotę na coś słodkiego bez pieczenia? Zrób sernik... ⇖ 2184
Piernik przekładany kremem to jedno z tych ciast, które... ⇖ 1542
NAJLEPSZY PRZEPIS NA CIASTO NA PIEROŻKIBardzo lubię... ⇖ 865
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 781
Duszona pierś z indyka na kanapki Dziś zdrowa domowa... ⇖ 747
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 723
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 718
Cześć! Dzisiaj robimy ciasto lion bez pieczenia, to... ⇖ 670









































