Strucla z marmoladą
Źródło: http://kuchennehity.blogspot.com/2013/11/strucla-z-marmolada.html
… cudownie puszysta, mieciutka, pokryta gruba warstwa waniliowej kruszonki… idealna na sniadanie, na podwieczorek, do kawy, herbaty, do mleka i do kakao :) Nadziana marmolada truskawkowa doslownie rozplywa sie w ustach…najlepsza jest jeszcze na cieplo :)Ciasto drozdzowe naprawde mocno wyrasta i choc trzeba na nie dlugooo poczekac (ok. 5 godzin) naprawde warto… Juz sobie wyobraz...
Najnowsze przepisy
Budyń proteinowy z polewą z mlecznej czekolady od Prozis... ⇖ 6
Witam Kochani! Polecam pyszny schab pieczony, jeśli tylko... ⇖ 17
Duszona pierś z indyka na kanapki Dziś zdrowa domowa... ⇖ 33
Soczysta karkówka z piekarnika – sprawdzony przepis na... ⇖ 17
To ciasto sezamowe wygląda jak makowiec, a w środku kryje... ⇖ 17
Makowiec, sernik i piernik, te trzy klasyki zawsze piekę... ⇖ 23
Sałatka jarzynowa z burakami to bardzo smaczna odmiana... ⇖ 16
Druga nieco inna propozycja fit makowca, którego robi się... ⇖ 19
Przepisy z bloga
… ktory powstal pod wplywem chwili i wlasciwie bez okazji... ⇖ 671
… kazdy ma swoj sposob na nalesniki i zazwyczaj kazdy... ⇖ 549
… czyli przepis na jasne ciasto, idealne do przekladania... ⇖ 494
... kto lubi sernik i czekolade? Reka do gory, bo to sernik... ⇖ 559
… czyli szybki, pyszny i niezawodny tort, ktory zawsze... ⇖ 624
… puszysty, lekki, a jednoczesnie odpowiednio wilgotny, z... ⇖ 656
Przepisy na czasie
Masz ochotę na coś słodkiego bez pieczenia? Zrób sernik... ⇖ 1858
Piernik przekładany kremem to jedno z tych ciast, które... ⇖ 1251
NAJLEPSZY PRZEPIS NA CIASTO NA PIEROŻKIBardzo lubię... ⇖ 744
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 700
Cześć! Dzisiaj robimy ciasto lion bez pieczenia, to... ⇖ 617
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 609
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 575
Przepyszny domowy pasztet do smarowania. W sklepie tak... ⇖ 494
Pyszny, mięciutki i delikatny. Idealne na półmisek... ⇖ 489
Paszteciki z mięsem, z ciasta drożdżowo-kruchego to... ⇖ 473









































