Szakszuka z bakłażanem i cukinią
Źródło: https://wesolakuchnia.blogspot.com/2020/03/szakszuka-z-bakazanem-i-cukinia.html
Uwielbiam pomidory i warzywa. Przegląd lodówki i robię pyszną, domową najlepszą szakszukę. Na szczęście bakłażany i cukinie można kupić teraz cały rok. Co ja bym bez nich zrobiła ha. Moja kuchnia bez nich to jak basen bez wody. Co prawda nie miałam pomidorów świeżych tylko koktajlowe a teraz dostępne odbiegają smakiem od tego co lubię, dlatego postanowiłam wykorzystać...
Najnowsze przepisy
Boczek pieczony rolowany to jeden z tych klasycznych... ⇖ 10
Już od kilku lat staram się przygotowywać na Święta... ⇖ 18
Jesiotr to ryba, która nie potrzebuje wielu dodatków.... ⇖ 26
Leśna, gotowana bez pośpiechu - zupa grzybowa to jeden z... ⇖ 25
Pyszne, kokosowe ciasto przekładane słonymi krakersami.... ⇖ 29
Aromatyczna, klarowna i pełna głębokiego smaku suszonych... ⇖ 26
Przepisy z bloga
Wiosenny pasztet z jajek z groszkiem będzie królował w... ⇖ 994
Chińskie bułeczki bao buns puszyste, leciutkie. Zrobiłam... ⇖ 618
Obiad który zrobimy w 40 minut. Dorsz w sosie pomidorowym... ⇖ 823
Polędwicę przygotujecie bardzo szybko. Wystarczy tylko... ⇖ 671
Torcik z mango curd i żelką malinową na biszkopcie na... ⇖ 1865
Orientalne smaki którym się nie oprzecie.Łosoś i dorsz... ⇖ 605
Receptura powstała na zasadzie co zrobić coś dobrego i... ⇖ 570
Kremowy pyszny serniczek z piernikami, orzechami i... ⇖ 551
Ryba po grecku ale w trochę innej formie podania bo... ⇖ 578
Przepisy na czasie
Prosty przepis na klasyczny drożdżowy makowiec. Przepis... ⇖ 3108
Masz ochotę na coś słodkiego bez pieczenia? Zrób sernik... ⇖ 2170
Piernik przekładany kremem to jedno z tych ciast, które... ⇖ 1515
NAJLEPSZY PRZEPIS NA CIASTO NA PIEROŻKIBardzo lubię... ⇖ 861
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 769
Duszona pierś z indyka na kanapki Dziś zdrowa domowa... ⇖ 725
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 712
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 694
Cześć! Dzisiaj robimy ciasto lion bez pieczenia, to... ⇖ 662









































