SZARLOTKA NA KRUCHYM ORKISZOWYM SPODZIE, OTULONA BEZOWĄ KOŁDERKĄ I OBSYPANA KRUSZONKĄ

Pyszna szarlotka na kruchym orkiszowym spodzie, otulona bezowa kolderka i obsypana kruszonka, to idealne ciasto na jesienne dni. Zasmakowala u nas wszystkim, kruche ciasto wprost rozplywa sie w ustach. Polecam wszystkim wielbicielom jablecznikow. Mozna do niej dodac rowniez cynamon, ja nie dawalam bowiem nie wszystkim u mnie odpowiada ten smak. Pieklam na duzej blaszce o wym. 24...
Najnowsze przepisy
Dziś pomysł na panierowane polędwiczki z kurczaka w... ⇖ 14
Kotlety schabowe moczone w mleku i cebuli wychodzą... ⇖ 86
Chrupiący kurczak po azjatycku z kolorowymi warzywami i... ⇖ 19
Przepisy z bloga
Słynna wuzetka, dzisiaj w wersji mini. Ostatnio królują... ⇖ 658
Papryka faszerowana mielonym mięsem, z dodatkiem ryżu,... ⇖ 500
Rogaliki mleczne, maślane, na kleiku tangzhong, są lekkie... ⇖ 840
Ulubiony chleb mojej najmłodszej córki- żytni 3-fazowy z... ⇖ 814
Ciasto Ferrero Rocher, to proste, pyszne i zarazem bardzo... ⇖ 855
Te pączki obok tradycyjnych na mleku krowim, są u nas... ⇖ 772
Przepisy na czasie
Murzynek to takie ciasto, które piekło się u mnie w domu... ⇖ 784
Sezon na grzyby jest w pełni, w tym roku jest istne,... ⇖ 324
Sernik bez sera to taki wypiek, który potrafi naprawdę... ⇖ 278
Sernik to jedno z tych ciast, które nigdy się nie nudzą... ⇖ 209
Przepyszny domowy napój jak Pysio. Jest to rewelacyjne... ⇖ 204