Najnowsze przepisy
Wprowadzenie do przepisu na Sernik na zimno z mango i... ⇖ 4
Wprowadzenie do przepisu na Kurczak Faszerowany Kus-kusem i... ⇖ 10
Wprowadzenie do przepisu na Filety z indyka w sosie z kurek... ⇖ 7
Sernik Panettone Historia i Pochodzenie Sernik to jedno z... ⇖ 6
Szarlotka z budyniem i żurawiną
Ciasto jest wyśmienite, wielowarstwowe począwszy od kruchego, aromatycznego spodu poprzez warstwę jabłek i żurawiny pachnących cynamonem, budyniu waniliowego i na koniec kruchy wierzch polany słodkim, pysznym lukrem.Składniki:1,5 kg jabłek2/3 szklanki żurawiny suszonej1 budyń śmietankowy2 łyżki kaszki manny4 łyżki cukrułyżeczka cynamonubudyń:2 budynie waniliowe bez cukru800 ml mleka4 łyżki cukruciasto:2 czubate szklanki mąki pszennej typ 500 lub tortowej200 g zimnego...
Przepisy z bloga
Prosta sałatka z kurczakiem gyros, ogórkiem i kukurydzą.... ⇖ 19
Bardzo szybki tort bezowy z gotowych blatów z kremem... ⇖ 21
W naszym rodzinnym domu babcia Ksenia zawsze robiła... ⇖ 28
W Wigilię podajemy barszcz czerwony czysty z uszkami, ale... ⇖ 40
Niektóre ciasta pieczemy często przez cały rok. Do... ⇖ 51
Przepisy na czasie
Roladki schabowe nadziewane pieczarkami Tradycyjny domowy... ⇖ 5017
Lokalizacja: Bieździedza, gmina Kołaczyce, powiat... ⇖ 4794
Śledzie po japońsku to prosta do zrobienia, smaczna i... ⇖ 2783
Przepis na pyszną i lekką sałatkę! Czyli sałatka z... ⇖ 1869
Wprowadzenie do przepisu na Krokiety z chleba tostowego z... ⇖ 1764
Prosty pomysł na świąteczny obiad, ale nie tylko, na co... ⇖ 1712
Piernikowy smaczek to przepyszne połączenie biszkoptu... ⇖ 1507
Wprowadzenie do Sernika Baskijskiego Sernik Baskijski to... ⇖ 1424
Jak gotować mrożone uszka Mrożenie uszek wigilijnych to... ⇖ 1174
W Wielkopolsce na wigilijnym stole obowiązkowo należy... ⇖ 1162