Najnowsze przepisy
Pasta Bagna Cauda: Włoska Tradycja Prosto z Serca Piemontu... ⇖ 2
Już dawno miałam je w planach przygotować, ale jakoś... ⇖ 24
Chleb codzienny z czarnuszkąDomowy chleb pszenno-żytni z... ⇖ 28
Zdrowy i Smaczny Obiad dla Rodziny: Fit Placuszki na Każdy... ⇖ 25
Pierwszy raz zrobiłam brioszkę i zakochałam się w tym... ⇖ 7
Szybki jabłecznik biszkoptowy.
Mięciutki biszkopt przełożony jabłkami, posypany cukrem pudrem.Pyszne rozpływające się w ustach ciasto. Robię je od lat. Tym razem szybka wersja,bo użyłam jabłek ze słoika. Jeśli chcecie zrobić ze świeżych jabłek, to potrzeba 2 kg.Składniki:6 jajekszczypta soli3/4 szklanki cukru1 szklanka mąki pszennej1 łyżka mąki ziemniaczanej1/2 łyżeczki...
Przepisy z bloga
Zwykle ciasto ucierane. Proste, zrobione z podstawowych... ⇖ 183
Uzupełniłam słoik na ciastka, bo był pusty. Tym razem,... ⇖ 293
Zapraszam na placuszki. Podane ze świeżymi owocami, to... ⇖ 230