TARTA Z BROKUŁAMI I SUSZONYMI POMIDORAMI, Z BRYNDZĄ, NA KONFITURZE Z CEBULI

21 February, 2013Coraz bardziej cenię sobie dania szybkie, ale jednocześnie wyjątkowe i efektowne. Kto ma dzisiaj czas i ochotę na przesiadywanie w kuchni godzinami? Takie też będą dania w menu na moje nadchodzące warsztaty kulinarne.Dawno nie robiłam tarty, a nowy nabytek w postaci naczynia z ceramiki bolesławieckiej(klik) pchnął mnie w tym właśnie kierunku. Zieleń...
Najnowsze przepisy
Carpaccio z buraka po raz pierwszy spróbowałam w małej... ⇖ 10
Placuszki bananowe z musem dyniowym to pyszne, delikatne i... ⇖ 21
11.10.2025 Magda To śniadanie to mój ukłon w stronę... ⇖ 21
Przepisy z bloga
Jeżeli jesteście bananożercami jak ja, te post jest dla... ⇖ 539
Galette to moje ulubione ciasto. Jest to tarta francuska,... ⇖ 490
Cukinia obrodziła, potrzebne są pomysły i przepisy na... ⇖ 571
Włosi są mistrzami w antipasti, prościutkich mini... ⇖ 482
Zaczęłam przygotowania do nowych warsztatów, tym razem z... ⇖ 453
Zawsze lubiłam tarty kruche z owocami czy konfiturami, ale... ⇖ 518
To chyba najbardziej, no może po moussace greckie danie.... ⇖ 553
Dzisiaj trudno mi to sobie wyobrazić, że był czas, dawno... ⇖ 502
Eugenio Gollini był utalentowanym cukiernikiem z małego... ⇖ 558
Przepisy na czasie
Murzynek to takie ciasto, które piekło się u mnie w domu... ⇖ 746
Sezon na grzyby jest w pełni, w tym roku jest istne,... ⇖ 259
Sernik bez sera to taki wypiek, który potrafi naprawdę... ⇖ 224
Przepyszny domowy napój jak Pysio. Jest to rewelacyjne... ⇖ 163
Sernik to jedno z tych ciast, które nigdy się nie nudzą... ⇖ 158