TIRAMISU WERSJA III - NAJLEPSZA
Źródło: http://smaczne-zdrowe.blogspot.com/2018/11/tiramisu-wersja-iii-najlepsza.html
Tiramisu w kolejnej III juz wersji, mysle iz ostatniej. Ta jest bowiem idealna. Choc poprzednia tez byla super, to ostatnio (sama nie wiem dlaczego...) po kilku latach, po raz pierwszy wyszedl mi luzny krem (zbyt luzny, mimo uzycia takich samych skladnikow i przygotowywania tak jak zawsze...)Tak wiec nadarzyla sie okazja do udoskonalenia juz i tak wydawaloby sie genialnego tiramisu. P...
Najnowsze przepisy
Istnieją potrawy, które mimo pozornej prostoty zaskakują... ⇖ 9
Staropolski Barszcz WigilijnyBarszcz wigilijny to serce... ⇖ 18
Karp w galarecie - tradycyjny przepis Karp w galarecie -... ⇖ 11
Proste, pyszne ciasto budyniowe z kokosem na ciasteczkach... ⇖ 15
Kokosowy blok Rafaello to ekspresowy deser bez pieczenia.... ⇖ 31
Delikatne naleśniki, aromatyczny farsz z leśnych grzybów... ⇖ 24
Przepyszny, puszysty i mięciutki piernik, który zawsze... ⇖ 112
Przepisy z bloga
Słynna wuzetka, dzisiaj w wersji mini. Ostatnio królują... ⇖ 723
Papryka faszerowana mielonym mięsem, z dodatkiem ryżu,... ⇖ 552
Rogaliki mleczne, maślane, na kleiku tangzhong, są lekkie... ⇖ 914
Ulubiony chleb mojej najmłodszej córki- żytni 3-fazowy z... ⇖ 852
Ciasto Ferrero Rocher, to proste, pyszne i zarazem bardzo... ⇖ 885
Te pączki obok tradycyjnych na mleku krowim, są u nas... ⇖ 843
Przepisy na czasie
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 608
Cześć! Dzisiaj robimy ciasto lion bez pieczenia, to... ⇖ 531
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 509
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 448
Przepyszny domowy pasztet do smarowania. W sklepie tak... ⇖ 416
Pyszny, mięciutki i delikatny. Idealne na półmisek... ⇖ 407
Paszteciki z mięsem, z ciasta drożdżowo-kruchego to... ⇖ 406
Makowiec japoński to takie ciasto, które niby wydaje się... ⇖ 285
Pyszny miodownik z kakaową masą grysikową i z orzechami... ⇖ 279
Tulipany do barszczyku to znakomita propozycja podania... ⇖ 277









































