Tiramisu z bezą włoską

Połączenie espresso z migdałowym amaretto i słodką opalaną bezą to bez wątpienia kompozycja doskonała. Idealny deser dla smakoszy kawy, którzy lubią intensywne połączenia. Tiramisu w okrągłej foremce świetnie się prezentuje. Składniki na to ciasto są łatwo dostępne, a jeżeli nie lubicie likierów migdałowych, możecie zastąpić go innym np. Baileysem (na bazie irlandzkiej...
Najnowsze przepisy
Thanksgiving is one of my absolute favorite times of the... ⇖ 10
Thanksgiving is all about gathering around the table and... ⇖ 4
Thanksgiving is such a magical time, isn’t it? I can... ⇖ 6
Thanksgiving is truly one of my favorite times of the year!... ⇖ 7
Ah, Thanksgiving! It’s that magical time of year when the... ⇖ 12
Oh, let me tell you, there’s something just magical about... ⇖ 14
Pyszny obiad bezmięsny czyli makaron z sosem z pieczonych... ⇖ 14
There’s just something about *cute Thanksgiving cupcakes*... ⇖ 17
Przepisy z bloga
Tagliatelle kompozycja doskonała z pieczonym kurczakiem,... ⇖ 94
Najlepsze kruche ciasto z rabarbarem i bezą – przepis na... ⇖ 156
Puszyste, łatwe w przygotowaniu, a przede wszystkim pyszne... ⇖ 187
Przepisy na czasie
Murzynek to takie ciasto, które piekło się u mnie w domu... ⇖ 841
Przysmak Sułtana to jedno z tych ciast, które wygląda... ⇖ 392
Sezon na grzyby jest w pełni, w tym roku jest istne,... ⇖ 367
Sernik bez sera to taki wypiek, który potrafi naprawdę... ⇖ 352
Sernik to jedno z tych ciast, które nigdy się nie nudzą... ⇖ 287