TORT BEZOWY Z GRUSZKAMI I KARMELEM

Beza Pavlova to krolowa wszystkich ciast. Kojarzy mi sie z elegancja, wykwintnoscia i ekskluzywnoscia. Chrupiaca na zewnatrz, a w srodku miekka i delikatna - prawdziwa poezja! Obowiazkowo musi byc podana z duza iloscia bitej smietany oraz owocami. Jej wykonanie nie jest trudne bo wystarczy tylko prawidlowo ubic piane z bialek, ale najwazniejsze jest dobrze ja upiec - co jest czasochlonne
Najnowsze przepisy
Dziś pomysł na panierowane polędwiczki z kurczaka w... ⇖ 15
Kotlety schabowe moczone w mleku i cebuli wychodzą... ⇖ 127
Chrupiący kurczak po azjatycku z kolorowymi warzywami i... ⇖ 20
Przepisy z bloga
Ciasta to doskonały wybór na popołudniowy podwieczorek,... ⇖ 21
Gotowanie na parze jest powszechnie uznawane za jedną z... ⇖ 94
Praktycznie każda mama doskonale wie o tym, jak trudno... ⇖ 156
Słoiki na przetwory można znaleźć w sklepach w okresie... ⇖ 228
Maj to dopiero początek sezonu na przetwory, ale już... ⇖ 314
Przepisy na czasie
Murzynek to takie ciasto, które piekło się u mnie w domu... ⇖ 784
Sezon na grzyby jest w pełni, w tym roku jest istne,... ⇖ 324
Sernik bez sera to taki wypiek, który potrafi naprawdę... ⇖ 279
Sernik to jedno z tych ciast, które nigdy się nie nudzą... ⇖ 209
Przepyszny domowy napój jak Pysio. Jest to rewelacyjne... ⇖ 204