Tort mocno porzeczkowy
Źródło: https://wesolakuchnia.blogspot.com/2015/07/tort-mocno-porzeczkowy.html
Tort letni mocno porzeczkowy i do tego czekoladowy z galaretka ze swiezych porzeczek. Dzieki nieslodzonej galaretce nie jest slodki. biszkopt:5 jaj1/2 szklanki maki tortowej1/3 szklanki maki ziemniaczanej2 lyzki kakao czubate1 lyzeczka proszku do pieczenia1/2 szklanki cukrukrem:250 g serka mascarpone500 ml smietanki kremowki 30 %1/2 szklanki cukru400 g porzeczek czerwonych3 lyzeczki zelatynyponcz:...
Najnowsze przepisy
Szynka gotowana w herbacie to wyjątkowy domowy sposób na... ⇖ 4
Karp smażony w głębokim tłuszczu, polany masełkiem,... ⇖ 24
Budyń proteinowy z polewą z mlecznej czekolady od Prozis... ⇖ 19
Witam Kochani! Polecam pyszny schab pieczony, jeśli tylko... ⇖ 30
Duszona pierś z indyka na kanapki Dziś zdrowa domowa... ⇖ 45
Przepisy z bloga
Wiosenny pasztet z jajek z groszkiem będzie królował w... ⇖ 988
Chińskie bułeczki bao buns puszyste, leciutkie. Zrobiłam... ⇖ 612
Obiad który zrobimy w 40 minut. Dorsz w sosie pomidorowym... ⇖ 815
Polędwicę przygotujecie bardzo szybko. Wystarczy tylko... ⇖ 665
Torcik z mango curd i żelką malinową na biszkopcie na... ⇖ 1847
Orientalne smaki którym się nie oprzecie.Łosoś i dorsz... ⇖ 595
Receptura powstała na zasadzie co zrobić coś dobrego i... ⇖ 567
Kremowy pyszny serniczek z piernikami, orzechami i... ⇖ 544
Ryba po grecku ale w trochę innej formie podania bo... ⇖ 573
Przepisy na czasie
Masz ochotę na coś słodkiego bez pieczenia? Zrób sernik... ⇖ 1894
Piernik przekładany kremem to jedno z tych ciast, które... ⇖ 1290
NAJLEPSZY PRZEPIS NA CIASTO NA PIEROŻKIBardzo lubię... ⇖ 761
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 709
Cześć! Dzisiaj robimy ciasto lion bez pieczenia, to... ⇖ 621
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 617
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 585
Przepyszny domowy pasztet do smarowania. W sklepie tak... ⇖ 499
Pyszny, mięciutki i delikatny. Idealne na półmisek... ⇖ 493
Paszteciki z mięsem, z ciasta drożdżowo-kruchego to... ⇖ 483









































