Najnowsze przepisy
Czym dokładnie jest trawienie, które zachodzi w każdym... ⇖ 0
Serdecznie witam i zapraszam tym razem na przepyszne ciasto... ⇖ 18
Energetyczne kulki mocy Dzień dobry! Dzisiaj chciałam... ⇖ 30
Pikniki to synonim doskonałego spędzania czasu na łonie... ⇖ 14
Tort pigwowy wybuchowy
Lekki jak puch, lekko kwaskowy przelozony pigwa i kremem pigwowym. Krem zrobilam z galaretki ktora pozyskalam ze smazenie skorek tego owocu. Dekoracja z czekolady gorzkiej i bialej oraz owocu granatu i pigwy skarmelizowanej.biszkopt:6 jaj wielkosc M1/2 szklanki cukru2/3 szklanki maki tortowej1/3 szklanki maki ziemniaczanejwarstwa pigwa:1 kg pigwy1 cytryna2 lyzki cukru trzcinowego2/3 opakowania gal...
Przepisy z bloga
Wiosenny pasztet z jajek z groszkiem będzie królował w... ⇖ 438
Chińskie bułeczki bao buns puszyste, leciutkie. Zrobiłam... ⇖ 254
Obiad który zrobimy w 40 minut. Dorsz w sosie pomidorowym... ⇖ 420
Polędwicę przygotujecie bardzo szybko. Wystarczy tylko... ⇖ 269
Orientalne smaki którym się nie oprzecie.Łosoś i dorsz... ⇖ 244