Tort pigwowy wybuchowy
Źródło: https://wesolakuchnia.blogspot.com/2018/11/tort-pigwowy-wybuchowy.html
Lekki jak puch, lekko kwaskowy przelozony pigwa i kremem pigwowym. Krem zrobilam z galaretki ktora pozyskalam ze smazenie skorek tego owocu. Dekoracja z czekolady gorzkiej i bialej oraz owocu granatu i pigwy skarmelizowanej.biszkopt:6 jaj wielkosc M1/2 szklanki cukru2/3 szklanki maki tortowej1/3 szklanki maki ziemniaczanejwarstwa pigwa:1 kg pigwy1 cytryna2 lyzki cukru trzcinowego2/3 opakowania gal...
Najnowsze przepisy
Szafranowe bułeczki na dzień św. Łucji piekłam już... ⇖ 12
Domowa tortilla pszenna – prosty przepis, który warto... ⇖ 18
Paszteciki wigilijne to nieodłączny element świątecznej... ⇖ 31
Nie zdążyłyśmy upiec piernika na święta, nie szkodzi!... ⇖ 20
Pulled beef, który robi efekt „food trucka” w domowej... ⇖ 11
Barszcz czerwony z uszkami Wigilijny barszcz czerwony od... ⇖ 26
Przepisy z bloga
Wiosenny pasztet z jajek z groszkiem będzie królował w... ⇖ 983
Chińskie bułeczki bao buns puszyste, leciutkie. Zrobiłam... ⇖ 609
Obiad który zrobimy w 40 minut. Dorsz w sosie pomidorowym... ⇖ 813
Polędwicę przygotujecie bardzo szybko. Wystarczy tylko... ⇖ 665
Torcik z mango curd i żelką malinową na biszkopcie na... ⇖ 1838
Orientalne smaki którym się nie oprzecie.Łosoś i dorsz... ⇖ 591
Receptura powstała na zasadzie co zrobić coś dobrego i... ⇖ 565
Kremowy pyszny serniczek z piernikami, orzechami i... ⇖ 542
Ryba po grecku ale w trochę innej formie podania bo... ⇖ 570
Przepisy na czasie
Masz ochotę na coś słodkiego bez pieczenia? Zrób sernik... ⇖ 1714
Piernik przekładany kremem to jedno z tych ciast, które... ⇖ 1019
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 683
Cześć! Dzisiaj robimy ciasto lion bez pieczenia, to... ⇖ 597
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 573
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 541
Przepyszny domowy pasztet do smarowania. W sklepie tak... ⇖ 474
Pyszny, mięciutki i delikatny. Idealne na półmisek... ⇖ 471
Paszteciki z mięsem, z ciasta drożdżowo-kruchego to... ⇖ 449









































