TROCHĘ INNE PESTO, WERSJA II, IDEALNE DO KANAPEK

Ubostwiam wszystko co bazyliowe, wrecz mam ostatnio bazyliowa manie. Moglabym jesc same liscie bazylii, tak jak np.salate. Dodaje rowniez duze ilosci do zupy pomidorowej i ogromne do caprese, bardzo przypadla mi rowniez do gustu salatka z fig z mozzarella posypana swieza bazylia. Po troche innym pesto, ktore robilam juz jakis czas temu, zajadamy sie teraz wersja wzbogacona dodatkowo o...
Najnowsze przepisy
Pyszne i mięciutkie, idealne na śniadanie. Można jeść... ⇖ 7
Znakomity syrop, który stosuje cała nasza rodzina w... ⇖ 21
Ciasto Szampańskie to jeden z tych deserów, które od... ⇖ 16
Lasagne to jedno z najbardziej rozpoznawalnych dań kuchni... ⇖ 13
Bułeczki z twarogiem i owocami – puszyste, słodkie i... ⇖ 14
Przepisy z bloga
Słynna wuzetka, dzisiaj w wersji mini. Ostatnio królują... ⇖ 647
Papryka faszerowana mielonym mięsem, z dodatkiem ryżu,... ⇖ 492
Rogaliki mleczne, maślane, na kleiku tangzhong, są lekkie... ⇖ 821
Ulubiony chleb mojej najmłodszej córki- żytni 3-fazowy z... ⇖ 798
Ciasto Ferrero Rocher, to proste, pyszne i zarazem bardzo... ⇖ 838
Te pączki obok tradycyjnych na mleku krowim, są u nas... ⇖ 752
Przepisy na czasie
Cześć Kochani, dziś zapraszam Was na kolejny przepis z... ⇖ 2107
Zdrowsza, bo bez cukru wersja soku z aronii na zimę. W tym... ⇖ 347
Ciasto Pijak to jeden z tych wypieków, które zawsze się... ⇖ 323
Sos pomidorowy, który robię co roku. Jest rewelacyjny do... ⇖ 319
Szukasz sprawdzonego przepisu na tort na urodziny, który... ⇖ 276
Domowe kopytka to jedno z tych dań, które nigdy się nie... ⇖ 273