TWAROGOWA BABKA Z CYTRYNOWĄ NUTĄ
Źródło: https://www.kuchniamagdaleny.pl/2019/04/twarogowa-babka-z-cytrynowa-nuta.html
Babka wielkanocna z dodatkiem twarogu o orzezwiajacy, cytrynowym smaku. Mocno wilgotna w srodku i zdecydowanie ciezsza od tradycyjnych, puszystych wypiekow wielkanocnych. Ma piekny cytrynowy zapach, ktory roznosi sie po calym domu podczas pieczenia. W smaku rowniez dominuje cytryna, ale czuc tez delikatny serowy posmak. Babka jest naprawde przepyszna! Najlepiej smakuje zaraz po upieczeniu. Jest ba...
Najnowsze przepisy
Mięciutki, wilgotny, po prostu rozpływa się w ustach.... ⇖ 3
Wino to nie tylko szlachetny trunek do degustacji, ale i... ⇖ 4
Miodownik z kremem budyniowym to jedno z tych tradycyjnych... ⇖ 19
Ciasto drożdżowe wzbogacone o kardamon z nadzieniem z... ⇖ 9
Przepisy z bloga
Ciasta to doskonały wybór na popołudniowy podwieczorek,... ⇖ 64
Gotowanie na parze jest powszechnie uznawane za jedną z... ⇖ 120
Praktycznie każda mama doskonale wie o tym, jak trudno... ⇖ 216
Słoiki na przetwory można znaleźć w sklepach w okresie... ⇖ 255
Maj to dopiero początek sezonu na przetwory, ale już... ⇖ 368
Przepisy na czasie
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 548
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 473
Cześć! Dzisiaj robimy ciasto lion bez pieczenia, to... ⇖ 450
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 389
Paszteciki z mięsem, z ciasta drożdżowo-kruchego to... ⇖ 373
Pyszny, mięciutki i delikatny. Idealne na półmisek... ⇖ 352
Przepyszny domowy pasztet do smarowania. W sklepie tak... ⇖ 341
Tulipany do barszczyku to znakomita propozycja podania... ⇖ 245
Makowiec japoński to takie ciasto, które niby wydaje się... ⇖ 228
Pyszny miodownik z kakaową masą grysikową i z orzechami... ⇖ 222









































