Udka po tajsku
Źródło: https://www.kuchniamagdaleny.pl/2020/01/udka-po-tajsku.html
Udka z kurczaka w stylu orientalnym - pieczone w marynacie na bazie sosu sojowego z dodatkiem soku z limonki, miodu, czosnku oraz imbiru i obsypane sezamem. Tak przygotowane udka mają oryginalny smak oraz aromat - znajdziemy tu połączenie przeróżnych smaków: ostrego, kwaśnego i słodkiego. Poza tym są soczyste w środku i mają chrupiącą skórkę.Można je przygotować nie tylko w...
Najnowsze przepisy
Przepis na aromatyczny barszcz z pieczonych buraków.... ⇖ 13
Ciasto metrowiec z cappuccino Kto z nas nie zna przepisu... ⇖ 17
Kruche, zielone, mięciutkie i cudownie świąteczne. Te... ⇖ 13
Pyszny obiad? kolacja? czy może śniadanie? jak wolicie... ⇖ 11
Przepisy z bloga
Ciasta to doskonały wybór na popołudniowy podwieczorek,... ⇖ 63
Gotowanie na parze jest powszechnie uznawane za jedną z... ⇖ 119
Praktycznie każda mama doskonale wie o tym, jak trudno... ⇖ 207
Słoiki na przetwory można znaleźć w sklepach w okresie... ⇖ 254
Maj to dopiero początek sezonu na przetwory, ale już... ⇖ 361
Przepisy na czasie
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 402
Paszteciki z mięsem, z ciasta drożdżowo-kruchego to... ⇖ 304
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 295
Przepyszny domowy pasztet do smarowania. W sklepie tak... ⇖ 244
Tulipany do barszczyku to znakomita propozycja podania... ⇖ 192
Pyszny miodownik z kakaową masą grysikową i z orzechami... ⇖ 172
Idealne danie na ciepło na imprezy, lub na obiad. Przepis... ⇖ 154
Przepyszna ryba po grecku w ekspresowej wersji dla... ⇖ 125









































