Udka po tajsku
Źródło: https://www.kuchniamagdaleny.pl/2020/01/udka-po-tajsku.html
Udka z kurczaka w stylu orientalnym - pieczone w marynacie na bazie sosu sojowego z dodatkiem soku z limonki, miodu, czosnku oraz imbiru i obsypane sezamem. Tak przygotowane udka mają oryginalny smak oraz aromat - znajdziemy tu połączenie przeróżnych smaków: ostrego, kwaśnego i słodkiego. Poza tym są soczyste w środku i mają chrupiącą skórkę.Można je przygotować nie tylko w...
Najnowsze przepisy
Cytrynowy sernik na zimno ze śmietanki i mascarpone to... ⇖ 5
Sernik bez spodu z dodatkiem prażonych jabłek na wierzchu... ⇖ 12
O szynce wieprzowej mówi się w kuchni z szacunkiem, ale i... ⇖ 17
Lekki, a jednocześnie sycący omlet z serkiem wiejskim to... ⇖ 13
Przepisy z bloga
Ciasta to doskonały wybór na popołudniowy podwieczorek,... ⇖ 41
Gotowanie na parze jest powszechnie uznawane za jedną z... ⇖ 103
Praktycznie każda mama doskonale wie o tym, jak trudno... ⇖ 168
Słoiki na przetwory można znaleźć w sklepach w okresie... ⇖ 242
Maj to dopiero początek sezonu na przetwory, ale już... ⇖ 326
Przepisy na czasie
Murzynek to takie ciasto, które piekło się u mnie w domu... ⇖ 903
Różnego rodzaju sałatki z kurczakiem i marynowanymi... ⇖ 685
Dzisiaj przychodzę do Was z prostym przepisem na lekki... ⇖ 487
Przysmak Sułtana to jedno z tych ciast, które wygląda... ⇖ 483
Sernik bez sera to taki wypiek, który potrafi naprawdę... ⇖ 426
Sezon na grzyby jest w pełni, w tym roku jest istne,... ⇖ 425









































