Warzywa z pieca po prowansalsku
Źródło: http://apricot-smile.blogspot.com/2015/01/13warzywa-z-pieca-po-prowansalsku.html
Zimą każdy tęskni za słońcem, ciepłą wodą i pięknymi widokami. Mi zamarzyła się Prowansja, która kojarzy mi się z pachnącymi ziołami i pachnącymi warzywami. Chciałam odtworzyć część tego marzenia w tym daniu. Niezwykle proste, szybkie, smaczne i kolorowe...takie jak słoneczna Francja.Składniki:1 duży burak czerwony1 batatspory kawałek dyni2 korzenie pietruszki2 marchewki1...
Najnowsze przepisy
Kogutki z makiem – kuchnia podkarpackaLokalizacja: gmina... ⇖ 12
Ciemne ciasto pod ser to klasyczny, kakaowy spód idealny... ⇖ 14
Jeśli zaczynacie już powoli planować świąteczne menu... ⇖ 27
Niskowęglowodanowa naleśniki z nadzieniem z sera z mleka... ⇖ 22
Domowy zakwas z buraków to podstawa pysznego barszczu, ale... ⇖ 23
Błyskawiczny piernik z polewą czekoladową Błyskawiczny... ⇖ 25
Przepisy z bloga
Bardzo prosty przepis bez miliona przypraw i orientalnych... ⇖ 353
Równie pyszne co te tradycyjne na mące pszennej,... ⇖ 329
Przepisy na czasie
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 568
Cześć! Dzisiaj robimy ciasto lion bez pieczenia, to... ⇖ 495
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 481
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 404
Przepyszny domowy pasztet do smarowania. W sklepie tak... ⇖ 383
Paszteciki z mięsem, z ciasta drożdżowo-kruchego to... ⇖ 379
Pyszny, mięciutki i delikatny. Idealne na półmisek... ⇖ 370
Tulipany do barszczyku to znakomita propozycja podania... ⇖ 251
Makowiec japoński to takie ciasto, które niby wydaje się... ⇖ 245
Pyszny miodownik z kakaową masą grysikową i z orzechami... ⇖ 245









































