Najnowsze przepisy
Usmażone kotlety ze zmielonego schabu wieprzowego podane z... ⇖ 5
Pasta Bagna Cauda: Włoska Tradycja Prosto z Serca Piemontu... ⇖ 10
Już dawno miałam je w planach przygotować, ale jakoś... ⇖ 39
Chleb codzienny z czarnuszkąDomowy chleb pszenno-żytni z... ⇖ 35
Świąteczne ciasto migdałowe z kawą
Po odmierzeniu składników, ciasto przygotujemy w trakcie nagrzewania piekarnika. To dość szybko jak na tak pyszne ciasto. W piekarniku rośnie, ale potem opada delikatnie i równomiernie. Tym się nie przejmujmy. To ciasto bez mąki i proszku do pieczenia. Jedynie, co pozwala mu urosnąć w piekarniku to jajka, cukier trzyma fason a reszta to ciężka artyleria:) Nie ma co przesadzać z...
Przepisy z bloga
Płatki kwiatów mniszka najlepiej pozyskać bezpośrednio... ⇖ 73
Przepis na ten chleb pochodzi z mojego archiwum z roku... ⇖ 67
Łyżeczka kurkumy spowodowała taki piękny kolor. Prosty... ⇖ 62
Piekłam już chleb z semoliną, ale był to tylko dodatek... ⇖ 96