Najnowsze przepisy
Prosty przepis, na pyszne smarowidło do chleba, poszarpane... ⇖ 3
Artykuł sponsorowany Zanim otworzysz swoją pierwszą... ⇖ 4
Pokochasz te deserki karpatka z owocami, ponieważ łączą... ⇖ 7
Kurczak po grecku to pyszna alternatywa dla tej znanej... ⇖ 21
Warstwowa sałatka z fasolką szparagowej to bardzo prosty... ⇖ 20
Wieprzowina
Wieprzowina to mięso pozyskiwane ze świni domowej. Do obróbki kulinarnej są przeznaczone sztuki o wadze średnio ok. 100kg. Rasy świń możemy podzielić na typy użytkowe: mięsny (o największym znaczeniu gospodarczym), mięsno-tłuszczowy, słoninowy, smalcowy. Obecnie podejmowane są próby przekształcania ras tłuszczowo-mięsnych na mięsne, a rasy słoninowe powoli znikają z...
Przepisy z bloga
Świeżo wyciskany sok z pomarańczy Sok pomarańczowy to... ⇖ 43
Spaghetti aglio, olio e peperoncino Spaghetti aglio, olio e... ⇖ 258
Wściekły pies Na świecie znany jako Mad Dog, jak każdy... ⇖ 419
KOTLET SCHABOWY Jest to chyba najbardziej charakterystyczne... ⇖ 529
PIECZONA PERLICZKA Sama perliczka pochodzi z Afryki, lecz... ⇖ 435