Zapiekanka z brukselką
Źródło: https://wesolakuchnia.blogspot.com/2014/02/zapiekanka-z-brukselka.html
Szybka zapiekanka na obiad. Jej plusem jest to ze nie ma sera zapiekanego ktory jest dobry ale tuczacy. Znikla bardzo szybko. Zrobilam w wersji na ostro i taka mi bardzo zasmakowala.7 ziemniakow15 brukselek1 cebula1 kielbasa wiejska podwedzana2 marchewki10 pieczarekpapryka slodka Kamisognista mieszanka przypraw mlynek Kamisprzyprawa do pomidorow Kamisnatka pietruszki Ziemniaki gotuje w mundu...
Najnowsze przepisy
Boczek pieczony rolowany to jeden z tych klasycznych... ⇖ 13
Już od kilku lat staram się przygotowywać na Święta... ⇖ 22
Jesiotr to ryba, która nie potrzebuje wielu dodatków.... ⇖ 27
Leśna, gotowana bez pośpiechu - zupa grzybowa to jeden z... ⇖ 26
Pyszne, kokosowe ciasto przekładane słonymi krakersami.... ⇖ 32
Aromatyczna, klarowna i pełna głębokiego smaku suszonych... ⇖ 27
Przepisy z bloga
Wiosenny pasztet z jajek z groszkiem będzie królował w... ⇖ 994
Chińskie bułeczki bao buns puszyste, leciutkie. Zrobiłam... ⇖ 618
Obiad który zrobimy w 40 minut. Dorsz w sosie pomidorowym... ⇖ 823
Polędwicę przygotujecie bardzo szybko. Wystarczy tylko... ⇖ 671
Torcik z mango curd i żelką malinową na biszkopcie na... ⇖ 1865
Orientalne smaki którym się nie oprzecie.Łosoś i dorsz... ⇖ 606
Receptura powstała na zasadzie co zrobić coś dobrego i... ⇖ 570
Kremowy pyszny serniczek z piernikami, orzechami i... ⇖ 551
Ryba po grecku ale w trochę innej formie podania bo... ⇖ 578
Przepisy na czasie
Prosty przepis na klasyczny drożdżowy makowiec. Przepis... ⇖ 3134
Masz ochotę na coś słodkiego bez pieczenia? Zrób sernik... ⇖ 2178
Piernik przekładany kremem to jedno z tych ciast, które... ⇖ 1517
NAJLEPSZY PRZEPIS NA CIASTO NA PIEROŻKIBardzo lubię... ⇖ 862
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 769
Duszona pierś z indyka na kanapki Dziś zdrowa domowa... ⇖ 726
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 712
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 701
Cześć! Dzisiaj robimy ciasto lion bez pieczenia, to... ⇖ 665









































