Najnowsze przepisy
Wprowadzenie do ciasta marcepanowego z owocami Ciasto... ⇖ 4
Wprowadzenie do Wielkanocnej babki z lukrem Wielkanocna... ⇖ 4
Wprowadzenie do malinowej babki czekoladowej Dlaczego warto... ⇖ 5
W sytuacji zagrożenia życia lub zdrowia niezwykle ważna... ⇖ 9
Fit TIRAMISU i kulinarne show w domowej kuchni Dziś biorę... ⇖ 16
ZUPA GRZYBOWA

WYKONANIE: ŁATWEPRZYBLIŻONY CZAS PRZYGOTOWANIA: 35 MINUTORIENTACYJNA CENA POTRAWY: 15 ZŁ.ILOŚĆ PORCJI: 3-4Skladniki:500 g grzybow,2 lyzki masla,mala cebula,1 litr bulionu drobiowego,150-200 ml smietany 30%,odrobina soku z cytryny,garsc posiekanej natki pietruszki,sol,pieprz (najlepiej swiezo mielony).Przygotowanie:Grzyby oczyszczam, myje i osuszam, kroje na mniejsze kawalki.Na masle szkle dro...
Przepisy z bloga
WYKONANIE:ŁATWEPRZYBLIŻONY CZAS PRZYGOTOWANIA:20 MINUT(+... ⇖ 966
WYKONANIE: ŁATWEPRZYBLIŻONY CZAS PRZYGOTOWANIA: 35... ⇖ 908
WYKONANIE: ŁATWEPRZYBLIŻONY CZAS PRZYGOTOWANIA: 25... ⇖ 1023
Przepisy na czasie
Poniżej stary, wypraktykowany w naszej rodzinie od lat... ⇖ 1750
Te ogórki wychodzą niezwykle łagodne w smaku i naprawdę... ⇖ 882
Wprowadzenie do Pasztecików z mięsem i sosem czosnkowym... ⇖ 839
Bób w zupełnie innej odsłonie, ze świeżymi warzywami... ⇖ 567
Gorące kanapki z blachy przygotowuje się bardzo szybko i... ⇖ 482
Uwielbiam agrest, a w tym roku obrodził bardzo, więc... ⇖ 459