Najnowsze przepisy
Pasta Sugo alla Salvia, historii i przepis. Włoska kuchnia... ⇖ 2
Kruche ciasto ze śliwkami i bezową pianką to niesamowity... ⇖ 8
Najlepsze przepisy z halloumi w roli głównej Halloumi to... ⇖ 6
Sałatka z ananasem i tuńczykiem to doskonały pomysł na... ⇖ 5
Sałatka z kurczakiem i grzankami to świetna propozycja na... ⇖ 12
Potrawka z kurczaka z brokułem i papryką to prawdziwa... ⇖ 12
SERNIK Z DŻEMEM I CIASTEM KAKAOWYMDzień dobry. Zapraszam... ⇖ 16
ZUPA Z ZIELONĄ FASOLKĄ SZPARAGOWĄ
WYKONANIE: ŁATWEPRZYBLIŻONY CZAS PRZYGOTOWANIA: 35 MINUTORIENTACYJNA CENA POTRAWY: 9 ZŁ.ILOŚĆ PORCJI: 5-7Skladniki:lyzka oleju,lyzka masla,nieduza cebula,1/2 mniejszego pora,opakowanie mrozonej zielonej fasolki szparagowej (450 g),4 wieksze ziemniaki,2 male marchewki,mala pietruszka,okolo 1,5 l bulionu jarzynowego,1/2 lyzeczki kurkumy,sol i pieprz do smaku,male opakowanie smietany 18% (180 g)...
Przepisy z bloga
WYKONANIE:ŁATWEPRZYBLIŻONY CZAS PRZYGOTOWANIA:20 MINUT(+... ⇖ 726
WYKONANIE: ŁATWEPRZYBLIŻONY CZAS PRZYGOTOWANIA: 35... ⇖ 675