ZUPA KREM Z POMIDORÓW
Źródło: http://smaczne-zdrowe.blogspot.com/2016/02/zupa-krem-z-pomidorow.html
Moja rodzinka jest bardzo zupowa, praktycznie zupy bywaja u nas 5-6 razy w tygodniu. Raz bywa to rosol, innym razem zupa na bazie tego rosolu. U nas zupa jest zwykle dodatkiem do dania glownego, mala bulionowka takiej zupki, to balsam dla zglodnialych zoladkow. Ostatnim naszym hitem jest zupa-krem z pomidorow. Tak bardzo zauroczyla nas swym smakiem, ze jest to ostatnio najczesciej pr...
Najnowsze przepisy
Karp smażony w głębokim tłuszczu, polany masełkiem,... ⇖ 2
Budyń proteinowy z polewą z mlecznej czekolady od Prozis... ⇖ 17
Witam Kochani! Polecam pyszny schab pieczony, jeśli tylko... ⇖ 23
Duszona pierś z indyka na kanapki Dziś zdrowa domowa... ⇖ 39
Soczysta karkówka z piekarnika – sprawdzony przepis na... ⇖ 20
To ciasto sezamowe wygląda jak makowiec, a w środku kryje... ⇖ 17
Makowiec, sernik i piernik, te trzy klasyki zawsze piekę... ⇖ 32
Sałatka jarzynowa z burakami to bardzo smaczna odmiana... ⇖ 20
Przepisy z bloga
Słynna wuzetka, dzisiaj w wersji mini. Ostatnio królują... ⇖ 731
Papryka faszerowana mielonym mięsem, z dodatkiem ryżu,... ⇖ 561
Rogaliki mleczne, maślane, na kleiku tangzhong, są lekkie... ⇖ 923
Ulubiony chleb mojej najmłodszej córki- żytni 3-fazowy z... ⇖ 859
Ciasto Ferrero Rocher, to proste, pyszne i zarazem bardzo... ⇖ 893
Te pączki obok tradycyjnych na mleku krowim, są u nas... ⇖ 848
Przepisy na czasie
Masz ochotę na coś słodkiego bez pieczenia? Zrób sernik... ⇖ 1872
Piernik przekładany kremem to jedno z tych ciast, które... ⇖ 1265
NAJLEPSZY PRZEPIS NA CIASTO NA PIEROŻKIBardzo lubię... ⇖ 751
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 704
Cześć! Dzisiaj robimy ciasto lion bez pieczenia, to... ⇖ 618
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 610
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 579
Przepyszny domowy pasztet do smarowania. W sklepie tak... ⇖ 496
Pyszny, mięciutki i delikatny. Idealne na półmisek... ⇖ 489
Paszteciki z mięsem, z ciasta drożdżowo-kruchego to... ⇖ 476









































