Najnowsze przepisy
Cukinia faszerowana gyrosem to danie, które z pewnością... ⇖ 4
Przepyszne ciasto. Kiedy przygotowałam je pierwszy raz na... ⇖ 28
Młoda kapusta z boczkiem i ziemniakami to pyszny wiosenny... ⇖ 14
ZAPIEKANKA MAKARONOWACześć moje kochane słoneczka.... ⇖ 22
29.04.2024 Magda Składniki (na 2 duże porcje): pęczek... ⇖ 15
Szukasz pomysłu na szybki i pożywny obiad? Kotleciki z... ⇖ 31
Szybkie i proste do przygotowania, bezproblemowe i tylko z... ⇖ 22
Babka podolska (zaparzana) - Polish traditional Easter cake ( Babka ) - Torta tradizionale polacca di Pasqua (Babka)
#SmakoykiAngeli #leprelibatezzediangela #angelasdelicaciesPolski/English/ItalianoSkładniki/Ingredients/Ingredienti:500 g mąki pszennej/ 17.5 oz plain white flour/ 500 g di farina tipo 0150 g cukru trzcinowego/ 5 oz cane sugar/ 100 g di zucchero di canna50 g świeżych drożdży/ 2 oz fresh yeast/ 50 g di lievito di birra frescoszczypta soli/ a pinch of salt/ a pizzico di...