Najnowsze przepisy
Cukinia faszerowana gyrosem to danie, które z pewnością... ⇖ 21
Przepyszne ciasto. Kiedy przygotowałam je pierwszy raz na... ⇖ 50
Młoda kapusta z boczkiem i ziemniakami to pyszny wiosenny... ⇖ 27
ZAPIEKANKA MAKARONOWACześć moje kochane słoneczka.... ⇖ 31
29.04.2024 Magda Składniki (na 2 duże porcje): pęczek... ⇖ 29
Szukasz pomysłu na szybki i pożywny obiad? Kotleciki z... ⇖ 35
Babka z brzoskwiniami (morelami) - Apricot or Peach Bundt Cake - Ciambellone alle albicocche o pesche
#SmakoykiAngeli #leprelibatezzediangela #angelasdelicaciesPolski/English/ItalianoSkładniki/Ingredients/Ingredienti100 g mąki razowej/ 3.5 oz wholemeal flour/ 100 g di farina integrale130 g mąki orkiszowej/ 4.5 oz spelta flour/ 130 g di farina di farro spelta80 ml oliwy / 80 ml olive oil/ 80 ml di olio di oliva2 jajka/ 2 eggs/ 2 uova140 gcukrutrzcinowego/ 5 oz...