Najnowsze przepisy
#WspółpracaRecenzenckaTo był naprawdę piękny dzień, a... ⇖ 11
Chlebek ziołowy odrywany to idealny przepis na majówkę!... ⇖ 63
Cukinia Kala Namak Cukinia, taka z grilla to chyba moje... ⇖ 45
Namelaka czekoladowa to niezwykle kremowy krem do tortu i... ⇖ 65
Ciasto biszkoptowe orzechoweNieduże ciasto biszkoptowe o... ⇖ 61
Dżem rabarbarowy z wanilią
Sezon na rabarbar się kończy, więc czas zabrać się za dżem. Z podanych składników wychodzą 3 średnie słoiczki (o pojemności ok. 300 ml)Dżem:1 kg rabarbaru 650 g cukru brązowego lub mieszanego1-2 laski waniliiRabarbar umyć i obrać, pokroić na kawałki 1-2cm. Włożyć do miski i zasypać cukrem,przemieszać, żeby cukier pokrył wszystkie kawałki.Odstawić na 12 godzin do...
Przepisy z bloga
Dzień dobry! Pod koniec sezonu jagodowego wpadam tu z... ⇖ 231
Witajcie! Mam coś pysznego. Minijagodzianki z foremki na... ⇖ 223
Dzień dobry! Dzisiaj kulinarnie zapraszam do Grecji, a... ⇖ 226
Dzień dobry!W ramach świątecznych przygotowań mam dla... ⇖ 289
W tym roku zdecydowanie nie mam ochoty na świąteczne... ⇖ 443