Najnowsze przepisy
Wprowadzenie do przepisu na Chrupiący kurczak w kremowym... ⇖ 22
Pyszne ciasteczka, takie małe mini makowce. Mięciutkie,... ⇖ 6
Makowiec japoński to wilgotny i puszysty wypiek, który... ⇖ 42
Sałatka śledziowa z burakiem i groszkiem to doskonałe... ⇖ 22
Szukacie pomysłu na ciekawe ciasto na świąteczny stół?... ⇖ 32
Michałek na biszkoptach Pyszny Michałek, delikatne ciasto... ⇖ 10
Wprowadzenie do dania: Kurczak w pikantnym, kremowym sosie... ⇖ 36
Wprowadzenie do przepisu na Wolno duszoną wołowinę z... ⇖ 21
Chleb pszenno żytni z otrębami z żurawiną
70 dkg Maki pszennej30 dkg maki zytniej6 lyzek otrebow granulowanych z zurawina1 lyzka soli2 dkg drozdzy2 lyzki zakwasu1 szklanka maki pszennej chlebowej1 szklanka wodyDo zakwasu dodaje make 1/2 szklanki i 1/2 szklanki wody. Powtarzam ta czynnosc po czterech godzinach. Czyli ponownie ½ szklanki maki i wody. Przykrywam i odstawiam do wyrosniecia. Sol rozpuszczam w odrobinie letniej wody. To samo ...
Przepisy z bloga
Wiosenny pasztet z jajek z groszkiem będzie królował w... ⇖ 759
Chińskie bułeczki bao buns puszyste, leciutkie. Zrobiłam... ⇖ 380
Obiad który zrobimy w 40 minut. Dorsz w sosie pomidorowym... ⇖ 559
Polędwicę przygotujecie bardzo szybko. Wystarczy tylko... ⇖ 413
Orientalne smaki którym się nie oprzecie.Łosoś i dorsz... ⇖ 375
Receptura powstała na zasadzie co zrobić coś dobrego i... ⇖ 369
Kremowy pyszny serniczek z piernikami, orzechami i... ⇖ 360
Ryba po grecku ale w trochę innej formie podania bo... ⇖ 375
Przepisy na czasie
Prosty i szybki przepis na pyszne ciasteczka twarogowe... ⇖ 3454
Śledzie z tego przepisu są przepyszne, słodko - kwaśne,... ⇖ 3378
Mięciutki środek i pysznie chrupiąca skórka ... cóż... ⇖ 2210
Dzisiaj zapraszam na błyskawiczne ciasto, które idealnie... ⇖ 772
Ciasto na wafelkowym spodzie to doskonałe rozwiązanie... ⇖ 754
Ryba po grecku - prosty przepisRyba po grecku - prosty... ⇖ 748
Wprowadzenie do przepisu na Kruche Ciasteczka Kruche... ⇖ 747