Ciastka sasanki serduszka
Źródło: https://szpileczkiibabeczki.blogspot.com/2017/03/ciastka-sasanki-serduszka.html
Ciastka sasanki serduszka100 g mąki pszennej,100 g masła,100 g płatków owsianych błyskawicznych,20 g sezamu,50 g cukru,1 łyżeczka proszku do pieczenia,2-3 łyżki mleka.Ziarna sezamu i płatki owsiane blendujemy na mniejsze kawałeczki. Do miski dodajemy wszystkie składniki i zagniatamy ciasto.Ciasto owijamy folią spożywczą i wkładamy do lodówki na 30 minut. Ciasto wałkujemy...
Najnowsze przepisy
Boczek pieczony rolowany to jeden z tych klasycznych... ⇖ 17
Już od kilku lat staram się przygotowywać na Święta... ⇖ 22
Jesiotr to ryba, która nie potrzebuje wielu dodatków.... ⇖ 28
Leśna, gotowana bez pośpiechu - zupa grzybowa to jeden z... ⇖ 29
Pyszne, kokosowe ciasto przekładane słonymi krakersami.... ⇖ 32
Aromatyczna, klarowna i pełna głębokiego smaku suszonych... ⇖ 28
Przepisy z bloga
Witajcie, dziś chciałabym Wam zaproponować przepis na... ⇖ 1581
Witajcie, dziś chciałabym Wam zaproponować mega szybkie... ⇖ 871
Panierowane piersi z kurczaka zapiekane z marchewką,... ⇖ 958
Drożdżowe bułeczki z budyniem i malinami4 szklanki mąki... ⇖ 749
Panierowane piersi z kurczaka zapiekane z warzywami i... ⇖ 839
Chlebek bananowy z kakao bez jajek2 duże banany,260 g... ⇖ 790
Racuchy z jabłkami2,5 szklanki mąki pszennej,3 jajka,7 g... ⇖ 806
Buraki z cukinią na zimę do słoików2 kg buraków,1 kg... ⇖ 905
Pasta kanapkowa z makreli, jajka i pora1 wędzona makrela,3... ⇖ 1908
Przepisy na czasie
Prosty przepis na klasyczny drożdżowy makowiec. Przepis... ⇖ 3142
Masz ochotę na coś słodkiego bez pieczenia? Zrób sernik... ⇖ 2179
Piernik przekładany kremem to jedno z tych ciast, które... ⇖ 1521
NAJLEPSZY PRZEPIS NA CIASTO NA PIEROŻKIBardzo lubię... ⇖ 862
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 769
Duszona pierś z indyka na kanapki Dziś zdrowa domowa... ⇖ 729
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 713
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 701
Cześć! Dzisiaj robimy ciasto lion bez pieczenia, to... ⇖ 666









































