Co zrobić z pomidorów na zimę bez pasteryzowania

Pomidory to warzywo, które od pokoleń towarzyszy nam w kuchni – aromatyczne, pełne słońca, zdrowia i smaku. Moja babcia jesienią zawsze miała przetwory z pomidorów – leczo, przecier, suszone, nawet surowe z czosnkiem. Nie miała pasteryzatora ani zamrażarki, a mimo to zimą zawsze wyczarowywała dania ...
Najnowsze przepisy
Pomidory to warzywo, które od pokoleń towarzyszy nam w... ⇖ 9
Dziś pomysł na panierowane polędwiczki z kurczaka w... ⇖ 24
Przepisy z bloga
Pomidory to warzywo, które od pokoleń towarzyszy nam w... ⇖ 9
Pieczarki od zawsze towarzyszyły mi w kuchni – były... ⇖ 34
Patison – warzywo, które łatwo przeoczyć na straganie,... ⇖ 28
Choć parówki długo kojarzyły się z produktami niskiej... ⇖ 31
Soczysta, chrupiąca, słodka, czasem pikantna – papryka... ⇖ 35
Domowy sos pomidorowy to nie tylko pasteryzowane przetwory... ⇖ 36
Carpaccio z buraka po raz pierwszy spróbowałam w małej... ⇖ 55
Sos do potrawki to dla wielu kucharzy domowych temat rzeka.... ⇖ 53
Mięso z rosołu to często pomijany skarb, który kończy... ⇖ 56
Przepisy na czasie
Murzynek to takie ciasto, które piekło się u mnie w domu... ⇖ 784
Sezon na grzyby jest w pełni, w tym roku jest istne,... ⇖ 324
Sernik bez sera to taki wypiek, który potrafi naprawdę... ⇖ 279
Sernik to jedno z tych ciast, które nigdy się nie nudzą... ⇖ 209
Przepyszny domowy napój jak Pysio. Jest to rewelacyjne... ⇖ 204