Najnowsze przepisy
Ciasto kruche z makiem to prosty i smaczny wypiek, który... ⇖ 28
Bezalkoholowe koktajle sprawdzą się podczas wielu okazji... ⇖ 16
Znacie te uwielbiane przez najmłodszych popękane ciacha?... ⇖ 26
Burger Historia i Pochodzenie – od Hamburg steak do moich... ⇖ 14
W dzisiejszym wpisie podzielę się z Wami moim ulubionym... ⇖ 16
Arabskie wpływy w kulturze Hiszpanii Historia obecności... ⇖ 13
Wprowadzenie do Pieczonych Udek Kurczaka w Sosie Grzybowym... ⇖ 20
Wprowadzenie do przepisu na Naleśniki zapiekane z mięsem... ⇖ 30
Dip pietruszka z tymiankiem
Bardzo fajnie urozmaica porcję mięsa pieczoną, smażoną lub na parze. Będzie też świetnym dodatkiem do pieczonych warzyw.Składniki:3 łyżki stołowe majonezu3 łyżki jogurtu naturalnego40 g sera feta1 łyżka pokrojonej natki pietruszki1 łyżeczka świeżego tymiankuszczypta startej skórki z limonki (opcjonalnie)pieprz do smakuSer zmiażdżyć widelcem. Pietruszkę i tymianek opłukać, drobno pokroić. Do miseczki włożyć wszystkie składniki i razem wymieszać. Nie dodaję soli...
Przepisy z bloga
Tradycyjnie przyrządzane na Święta ale jeśli jesteście... ⇖ 51
Wyrazisty kolor, dobry smak i mamy pyszny dodatek do... ⇖ 45
Zdarza się Wam wyrzucać buraczki po ugotowaniu barszczu... ⇖ 50
Bardzo fajne połączenie, jestem miło zaskoczona smakiem.... ⇖ 47
Stworzona na poczekaniu klasyczna caprese tym razem bez... ⇖ 77
Obiad dla 4 osób, przygotowany częściowo na parze.... ⇖ 83
Zrobiłam sobie smaczny obiad. Będzie bardzo dietetyczny... ⇖ 210
Zakochałam się w tym daniu, mięso jest pyszne, soczyste,... ⇖ 164
Mam dla Was bardzo fajną propozycję warzywnej zapiekanki.... ⇖ 193
Przepisy na czasie
Roladki schabowe nadziewane pieczarkami Tradycyjny domowy... ⇖ 126
Tradycyjnie grudzień rozpoczynam przepisem na piernik.... ⇖ 106
Rewelacyjny makowiec z budyniem Nie będziecie chcieli już... ⇖ 93
Wprowadzenie do przepisu na Krokiety z chleba tostowego z... ⇖ 65
Jak mrozić uszka wigilijne Mrożenie uszek wigilijnych to... ⇖ 65
Uszka do barszczu z orzechami i grzybamiW polskiej tradycji... ⇖ 52
Jak gotować mrożone uszka Mrożenie uszek wigilijnych to... ⇖ 51