domowy SER KORYCIŃSKI – naturalny i z bazylią
Źródło: http://kameleonkulinarny.pl/2019/05/18/domowy-ser-korycinski-naturalny-i-z-bazylia/
Domowy SER KORYCIŃSKI – naturalny i z suszona bazylia (mleko + jogurt/kefir + chlorek wapnia + podpuszczka + ewentualnie przyprawy) Ser korycinski to lokalna odmiana sera podpuszczczkowego, wykonywanego z niepasteryzowanego mleka krowiego w gminie Korycin (Podlasie). Świezy ser jest elastyczny, wilgotny, bialy, lekko slonawy, ma specyficzna (urocza)[...] Artykul domo...
Najnowsze przepisy
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt... ⇖ 7
Mahallabia – kremowy arabski deser o smaku mleka, wanilii... ⇖ 8
Śmietanowiec z dżemem wiśniowym, lekkie, kremowe ciasto,... ⇖ 10
Sałatka jarzynowa z warzyw z rosołu – klasyk polskiej... ⇖ 14
Szybka sałatka makaronowa z filetem z kurczaka, kolorowymi... ⇖ 21
Karkówka to mięso, które potrafi rozwinąć swój smak... ⇖ 16
Proste ciasto, ale było tak dobre w smaku, że piekłam je... ⇖ 13
Przepisy z bloga
KOMBUCHA W SŁOJU Z KRANIKIEM czyli FERMENTACJA CIĄGŁA... ⇖ 609
KOMBUCHA i grzyb grzybek herbaciany – OBALAMY MITY... ⇖ 523
Przepisy na czasie
W dzieciństwie kotlet mielony był królem niedzielnego... ⇖ 74
Mójsprawdzony przepis na ciasto na pierogi bezglutenowe.W... ⇖ 72
Wczorajszy ryż. Produkt, który budzi skrajne emocje — z... ⇖ 67
Jesień może być piękna nawet w kuchni. Stary przepis... ⇖ 52









































