KOMBUCHA W SŁOJU Z KRANIKIEM czyli FERMENTACJA CIĄGŁA kombuczy

KOMBUCHA W SŁOJU Z KRANIKIEM czyli FERMENTACJA CIĄGŁA kombuczy Produkcja ciągła kombuchy czyli w słoju z kranikiem ma swoje plusy i minusy. PRODUKCJA CIĄGŁA polega na przygotowaniu i nastawieniu fermentacji w naczyniu, w którym będziemy mieli fermentację cały czas (CIĄGLE), z możliwością codziennego picia (dzięki kranikowi) oraz codziennego dolewania wypitej objętości. Klasyczny cykl polega na ... Artykuł KOMBUCHA W SŁOJU Z KRANIKIEM czyli FERMENTACJA CIĄGŁA kombuczy...
Najnowsze przepisy
Pyszne i mięciutkie, idealne na śniadanie. Można jeść... ⇖ 12
Znakomity syrop, który stosuje cała nasza rodzina w... ⇖ 22
Ciasto Szampańskie to jeden z tych deserów, które od... ⇖ 17
Lasagne to jedno z najbardziej rozpoznawalnych dań kuchni... ⇖ 13
Bułeczki z twarogiem i owocami – puszyste, słodkie i... ⇖ 14
Przepisy z bloga
KOMBUCHA W SŁOJU Z KRANIKIEM czyli FERMENTACJA CIĄGŁA... ⇖ 577
KOMBUCHA i grzyb grzybek herbaciany – OBALAMY MITY... ⇖ 495
CIASTECZKA PROTEINOWE Z MUSLI i mąki z płaskurki Przepis,... ⇖ 477
Przepisy na czasie
Cześć Kochani, dziś zapraszam Was na kolejny przepis z... ⇖ 2111
Zdrowsza, bo bez cukru wersja soku z aronii na zimę. W tym... ⇖ 347
Ciasto Pijak to jeden z tych wypieków, które zawsze się... ⇖ 323
Sos pomidorowy, który robię co roku. Jest rewelacyjny do... ⇖ 319
Szukasz sprawdzonego przepisu na tort na urodziny, który... ⇖ 277
Domowe kopytka to jedno z tych dań, które nigdy się nie... ⇖ 273