KOMBUCHA W SŁOJU Z KRANIKIEM czyli FERMENTACJA CIĄGŁA kombuczy
		Źródło: https://kameleonkulinarny.pl/2023/06/11/kombucha-w-sloju-z-kranikiem-czyli-fermentacja-ciagla-kombuczy/
		KOMBUCHA W SŁOJU Z KRANIKIEM czyli FERMENTACJA CIĄGŁA kombuczy Produkcja ciągła kombuchy czyli w słoju z kranikiem ma swoje plusy i minusy. PRODUKCJA CIĄGŁA polega na przygotowaniu i nastawieniu fermentacji w naczyniu, w którym będziemy mieli fermentację cały czas (CIĄGLE), z możliwością codziennego picia (dzięki kranikowi) oraz codziennego dolewania wypitej objętości. Klasyczny cykl polega na ... Artykuł KOMBUCHA W SŁOJU Z KRANIKIEM czyli FERMENTACJA CIĄGŁA kombuczy...
		
		
		
		
		
Najnowsze przepisy
Kremowy kurczak w sosie z pieczarkami, gruszką i suszonymi... ⇖ 4
Mahallabia – kremowy arabski deser o smaku mleka, wanilii... ⇖ 5
Gdybym miała wybierać między sernikiem, a szarlotką... ⇖ 8
Chrupiąca, różowa i pełna smaku – marynowana czerwona... ⇖ 10
Przepisy z bloga
KOMBUCHA W SŁOJU Z KRANIKIEM czyli FERMENTACJA CIĄGŁA... ⇖ 609
KOMBUCHA i grzyb grzybek herbaciany – OBALAMY MITY... ⇖ 523
Przepisy na czasie
W dzieciństwie kotlet mielony był królem niedzielnego... ⇖ 65
Mójsprawdzony przepis na ciasto na pierogi bezglutenowe.W... ⇖ 60
Wczorajszy ryż. Produkt, który budzi skrajne emocje — z... ⇖ 55
Jesień może być piękna nawet w kuchni. Stary przepis... ⇖ 46









































