KOMBUCHA W SŁOJU Z KRANIKIEM czyli FERMENTACJA CIĄGŁA kombuczy
Źródło: https://kameleonkulinarny.pl/2023/06/11/kombucha-w-sloju-z-kranikiem-czyli-fermentacja-ciagla-kombuczy/
KOMBUCHA W SŁOJU Z KRANIKIEM czyli FERMENTACJA CIĄGŁA kombuczy Produkcja ciągła kombuchy czyli w słoju z kranikiem ma swoje plusy i minusy. PRODUKCJA CIĄGŁA polega na przygotowaniu i nastawieniu fermentacji w naczyniu, w którym będziemy mieli fermentację cały czas (CIĄGLE), z możliwością codziennego picia (dzięki kranikowi) oraz codziennego dolewania wypitej objętości. Klasyczny cykl polega na ... Artykuł KOMBUCHA W SŁOJU Z KRANIKIEM czyli FERMENTACJA CIĄGŁA kombuczy...
Najnowsze przepisy
Malinowe ciasto na biszkopcie, czyli ciasto Cud Malina jest... ⇖ 8
Przepyszne drożdżowe gofry z dodatkiem dyniowego puree :)... ⇖ 9
Kremowy, jednogarnkowy strogonow z indyka – aromatyczne... ⇖ 15
Jakąż pyszną zupę mam dziś na talerzu i zaraz dziele... ⇖ 16
Przepisy z bloga
KOMBUCHA W SŁOJU Z KRANIKIEM czyli FERMENTACJA CIĄGŁA... ⇖ 618
KOMBUCHA i grzyb grzybek herbaciany – OBALAMY MITY... ⇖ 531
Przepisy na czasie
Często robimy sałatki z makaronem ryżowym i ananasem.... ⇖ 803
Francuskie ciastka grzebyki z makiem. Szybki i prosty... ⇖ 742
Cześć zapraszam was dziś na kolejne pyszne ciasto, tym... ⇖ 678
Dziś mam dla Was przepis na pyszną, tradycyjną surówkę... ⇖ 419
Szybkie i smaczne ciasto, znakomite na każdą okazję. Tym... ⇖ 329
Likier idealny dla wielbicieli i smakoszy kawy. Jest bardzo... ⇖ 319









































