KOMBUCHA W SŁOJU Z KRANIKIEM czyli FERMENTACJA CIĄGŁA kombuczy
Źródło: https://kameleonkulinarny.pl/2023/06/11/kombucha-w-sloju-z-kranikiem-czyli-fermentacja-ciagla-kombuczy/
KOMBUCHA W SŁOJU Z KRANIKIEM czyli FERMENTACJA CIĄGŁA kombuczy Produkcja ciągła kombuchy czyli w słoju z kranikiem ma swoje plusy i minusy. PRODUKCJA CIĄGŁA polega na przygotowaniu i nastawieniu fermentacji w naczyniu, w którym będziemy mieli fermentację cały czas (CIĄGLE), z możliwością codziennego picia (dzięki kranikowi) oraz codziennego dolewania wypitej objętości. Klasyczny cykl polega na ... Artykuł KOMBUCHA W SŁOJU Z KRANIKIEM czyli FERMENTACJA CIĄGŁA kombuczy...
Najnowsze przepisy
Kiedy byłem w trasie przez Mazury, zatrzymałem się na... ⇖ 5
Szybkie Fit Pierniczki bez Leżakowania(*SERIA FIT*)Te... ⇖ 7
Fit Ciasteczka Pumpkin Spice do Drewnianych Foremek(*SERIA... ⇖ 11
Jabłecznik w zdrowszej wersji bo część zwykłej mąki... ⇖ 11
Przepisy z bloga
KOMBUCHA W SŁOJU Z KRANIKIEM czyli FERMENTACJA CIĄGŁA... ⇖ 608
KOMBUCHA i grzyb grzybek herbaciany – OBALAMY MITY... ⇖ 523
Przepisy na czasie
Mójsprawdzony przepis na ciasto na pierogi bezglutenowe.W... ⇖ 38
Jesień może być piękna nawet w kuchni. Stary przepis... ⇖ 37
W dzieciństwie kotlet mielony był królem niedzielnego... ⇖ 30
Wczorajszy ryż. Produkt, który budzi skrajne emocje — z... ⇖ 23





































