Co to jest PASKALIZACJA?
		Źródło: https://kameleonkulinarny.pl/2025/09/19/co-to-jest-paskalizacja/
		Co to jest PASKALIZACJA? Paskalizowany (określenie produktu, który przeszedł paskalizację) oznacza produkt spożywczy utrwalony za pomocą nowoczesnej metody o nazwie paskalizacja (High Pressure Processing – HPP), która wykorzystuje bardzo wysokie ciśnienie zamiast ciepła. Dzięki temu zabiegowi ...
		
		
		
		
		
Najnowsze przepisy
Być może znasz ten moment: wracasz zmęczony do domu,... ⇖ 6
Dziś mam dla Was ekspresowy przepis na moją ulubioną,... ⇖ 6
Chcesz dowiedzieć się Jak dobrze Usmażyć Jajko Sadzone... ⇖ 12
Dla wszystkich znudzonych kanapkami na śniadanie mam coś... ⇖ 16
Malinowe Sernikobrownie– połączenie czekolady, sera i... ⇖ 16
Pasta z kiełbasy to propozycja na szybki i smaczny sposób... ⇖ 21
Tortilla śniadaniowa z jajkiem to pomysł na ciepłe,... ⇖ 15
Przepisy z bloga
KOMBUCHA W SŁOJU Z KRANIKIEM czyli FERMENTACJA CIĄGŁA... ⇖ 608
KOMBUCHA i grzyb grzybek herbaciany – OBALAMY MITY... ⇖ 523
Przepisy na czasie
Mójsprawdzony przepis na ciasto na pierogi bezglutenowe.W... ⇖ 56
W dzieciństwie kotlet mielony był królem niedzielnego... ⇖ 46
Jesień może być piękna nawet w kuchni. Stary przepis... ⇖ 43
Wczorajszy ryż. Produkt, który budzi skrajne emocje — z... ⇖ 38








































