Najnowsze przepisy
Nie spodziewałam się, że wyjdą takie dobre!! Ciasta z... ⇖ 29
Są takie dania, do których wraca się z przyjemnością.... ⇖ 30
Składniki: ciasto francuskie XXL 1 rolka, olej rzepakowy... ⇖ 27
Sage Salted Caramel Cinnamon ChillGdy historia spotyka... ⇖ 23
SŁÓD ŻYTNI FERMENTOWANY – co to jest i do czego go stosujemy?

Słód żytni fermentowany to produkt powstający w wyniku fermentacji ziaren żyta, który jest używany w piekarnictwie i produkcji alkoholu. Proces ten polega na skiełkowaniu ziaren żyta, następnie fermentacji i suszeniu, co prowadzi do powstania proszku o charakterystycznym smaku i aromacie. Słód żytni fermentowany poprawia jakość pieczywa, nadając mu barwę, smak i przedłużając jego świeżość. NAJWAŻNIEJSZE INFORMACJE ... Artykuł SŁÓD ŻYTNI FERMENTOWANY – co...
Przepisy z bloga
KOMBUCHA W SŁOJU Z KRANIKIEM czyli FERMENTACJA CIĄGŁA... ⇖ 548
KOMBUCHA i grzyb grzybek herbaciany – OBALAMY MITY... ⇖ 455
CIASTECZKA PROTEINOWE Z MUSLI i mąki z płaskurki Przepis,... ⇖ 443
CIASTECZKA PROTEINOWE Z MUSLI i mąki z płaskurki Przepis,... ⇖ 493
Przepisy na czasie
Poniżej stary, wypraktykowany w naszej rodzinie od lat... ⇖ 1375
Wprowadzenie do Pasztecików z mięsem i sosem czosnkowym... ⇖ 735
Te ogórki wychodzą niezwykle łagodne w smaku i naprawdę... ⇖ 699
Bób w zupełnie innej odsłonie, ze świeżymi warzywami... ⇖ 477
Gorące kanapki z blachy przygotowuje się bardzo szybko i... ⇖ 398
Jarzynka do obiadu to znakomity sposób na przetwory na... ⇖ 271