Drożdżówki z porzeczkami - Blackcurrant buns - Brioches con ribes nero o rosso

#SmakoykiAngeli #leprelibatezzediangela #angelasdelicaciesPolski/English/ItalianoSkładniki/Ingredients/Ingredienti500 g mąki pszennej/ 500 g (4 cups) plain white flour/ 500 g farina tipo 00150 gcukru/ 5,30 oz (a little more than half a cup)sugar/ 150 g di zucchero250 ml ciepłego mleka/ 250 ml (1 cup) warm milk/ 250 ml di latte tiepido25 g drożdży/ 0.8 oz...
Najnowsze przepisy
Pesto to wszechstronny dodatek do makaronów, sałatek, ryb... ⇖ 25
Poznaj mój przepis na naleśniki z parówką, ogórkiem i... ⇖ 15
Schab w sosie śliwkowym z patelni – rodzinny obiadKlasyk... ⇖ 22
Soczysty kurczak pieczony z ziemniakami Kolejny przepis z... ⇖ 32
Przepisy z bloga
Przepisy na czasie
Te ogórki to prawdziwy słoikowy hit, który robi furorę... ⇖ 1422
Sałatka Słoikowa od Teściowej to sprawdzony przepis na... ⇖ 612
Zapraszam Was serdecznie do kolejnego przepisu, w którym... ⇖ 526
Uwielbiam , chociaż nie jestem przesadnie mięsożerna.I... ⇖ 486
Najlepszy kompot na zimę to jest ten z mirabelek, który... ⇖ 442
Plasterki kanapkowe na zimę to znakomita propozycja na... ⇖ 432
Znakomite na zimę złote ogórki, które świetnie nadają... ⇖ 429
Chrupiąca, owocowa pokusa to ciasto, które moi bliscy... ⇖ 400