Drożdżówki z porzeczkami - Blackcurrant buns - Brioches con ribes nero o rosso
Źródło: https://angelasdelicacies.blogspot.com/2015/06/drozdzowki-z-porzeczkami-blackcurrant.html
#SmakoykiAngeli #leprelibatezzediangela #angelasdelicaciesPolski/English/ItalianoSkładniki/Ingredients/Ingredienti500 g mąki pszennej/ 500 g (4 cups) plain white flour/ 500 g farina tipo 00150 gcukru/ 5,30 oz (a little more than half a cup)sugar/ 150 g di zucchero250 ml ciepłego mleka/ 250 ml (1 cup) warm milk/ 250 ml di latte tiepido25 g drożdży/ 0.8 oz...
Najnowsze przepisy
Seromakowiec – połączenie delikatnego sernika i makowca... ⇖ 13
Ciasto jest wyśmienite, wielowarstwowe począwszy od... ⇖ 6
Kruchutkie rogaliki orzechowe - ciasteczka idealne na Boże... ⇖ 10
Składniki:recipe: 1 rolkę ciasta francuskiego rozwinąć... ⇖ 13
Domowe sosy to często niedoceniane skarby domowej kuchni.... ⇖ 12
Jeden zapach, jeden kęs - i nagle wracają wspomnienia.... ⇖ 18
Przepisy z bloga
Przepisy na czasie
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 363
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 273
Paszteciki z mięsem, z ciasta drożdżowo-kruchego to... ⇖ 228
Przepyszny domowy pasztet do smarowania. W sklepie tak... ⇖ 216
Tulipany do barszczyku to znakomita propozycja podania... ⇖ 177
Pyszny miodownik z kakaową masą grysikową i z orzechami... ⇖ 159
Idealne danie na ciepło na imprezy, lub na obiad. Przepis... ⇖ 75
Domowe pralinki są smaczne, łatwe do zrobienia i... ⇖ 71









































