Drożdżówki z porzeczkami - Blackcurrant buns - Brioches con ribes nero o rosso
Źródło: https://angelasdelicacies.blogspot.com/2015/06/drozdzowki-z-porzeczkami-blackcurrant.html
#SmakoykiAngeli #leprelibatezzediangela #angelasdelicaciesPolski/English/ItalianoSkładniki/Ingredients/Ingredienti500 g mąki pszennej/ 500 g (4 cups) plain white flour/ 500 g farina tipo 00150 gcukru/ 5,30 oz (a little more than half a cup)sugar/ 150 g di zucchero250 ml ciepłego mleka/ 250 ml (1 cup) warm milk/ 250 ml di latte tiepido25 g drożdży/ 0.8 oz...
Najnowsze przepisy
Dzień dobry :-) Grudzień to zabiegany miesiąc, więc u... ⇖ 7
Przepis nadelikatne, puszyste i wilgotne ciasto z dodatkiem... ⇖ 10
Cześć Kochani, dziś zapraszam Was na po prostu mega HIT... ⇖ 8
Mąka owsiana sprawia, że ciasto jest nieco delikatniejsze... ⇖ 8
Z pewnością nie jest to danie ekspresowe i za chiny... ⇖ 9
Przepisy z bloga
Przepisy na czasie
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 390
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 288
Paszteciki z mięsem, z ciasta drożdżowo-kruchego to... ⇖ 280
Przepyszny domowy pasztet do smarowania. W sklepie tak... ⇖ 232
Tulipany do barszczyku to znakomita propozycja podania... ⇖ 184
Pyszny miodownik z kakaową masą grysikową i z orzechami... ⇖ 168
Idealne danie na ciepło na imprezy, lub na obiad. Przepis... ⇖ 138
Domowe pralinki są smaczne, łatwe do zrobienia i... ⇖ 74









































