Drożdżówki z porzeczkami - Blackcurrant buns - Brioches con ribes nero o rosso
Źródło: https://angelasdelicacies.blogspot.com/2015/06/drozdzowki-z-porzeczkami-blackcurrant.html
#SmakoykiAngeli #leprelibatezzediangela #angelasdelicaciesPolski/English/ItalianoSkładniki/Ingredients/Ingredienti500 g mąki pszennej/ 500 g (4 cups) plain white flour/ 500 g farina tipo 00150 gcukru/ 5,30 oz (a little more than half a cup)sugar/ 150 g di zucchero250 ml ciepłego mleka/ 250 ml (1 cup) warm milk/ 250 ml di latte tiepido25 g drożdży/ 0.8 oz...
Najnowsze przepisy
Domowa żurawina w słoikach to najlepszy dodatek do mięs,... ⇖ 7
Wybór odpowiednich herbat do miejsc gastronomicznych to... ⇖ 9
Przepis na aromatyczną korzenną szarlotkę idealną na... ⇖ 11
Wszyscy to wiedzą, że uwielbiam kabanosy! Domowe, robione... ⇖ 23
Ten piernik to prosty, sprawdzony i niezawodny przepis na... ⇖ 23
Jesienne listki z dynią - ciasteczka Pod koniec jesieni... ⇖ 22
Przyznam, że w tym roku bardzo czekam na święta i kilka... ⇖ 20
Przepisy z bloga
Przepisy na czasie
Kebab na papierze do pieczenia Nastała moda na genialny... ⇖ 53
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu... ⇖ 51
Ciasto pijak siostry Anastazji to klasyka polskich stołów... ⇖ 47
Domowy filet z indyka – zdrowa wędlina bez dodatków i w... ⇖ 41
Pyszne proste danie, do którego idealnie pasuje kasza... ⇖ 36
Miękkie ciasto, aromatyczny farsz z kapusty i grzybów,... ⇖ 34
Pasta pieczarkowa z jajkiem Pasta pieczarkowa z jajkiem -... ⇖ 32
MINI ROGALIKI Z CIASTA FRANCUSKIEGOMam dla ciebie dzisiaj... ⇖ 32
składniki na biszkopt kakaowy:70 g mąki 25 g kakao4 jajka... ⇖ 28









































