Najnowsze przepisy
Risotto ze szparagami (risotto agli asparagi) to wiosenne i... ⇖ 6
Matko i córko! W posiadaniu takiego weekendu, to ja już... ⇖ 22
Składniki: truskawki świeże 1 kg + z tego odłożyć do... ⇖ 49
SERNICZKI CZEKOLADOWEDzień dobry. Zapraszam was dzisiaj na... ⇖ 39
Grillowane szaszłyki z kiełbasą Proste do przygotowania,... ⇖ 57
Biszkopt, masa truflowa, budyń bananowy z galaretką, a na... ⇖ 92
Drożdżowo porzeczkowe babeczki
Muffiny drozdzowe z porzeczkami i kruszonka oraz lukrem. Obowiazkowo lukier musi byc bo moja rodzina bardzo lubi. Lekko kwaskowe.30 dkg maki typ 5003 zoltka1/2 szklanki cukruszczypta soli2 lyzki smalcu ( albo maslo)2 lyzki jogurtu greckiego1/2 szklanka mleka2 dkg drozdzy20 dkg porzeczeklukier / cukier puder plus sok z cytryny/ kruszonka:50 g masla50 g cukru100 g maki pszennej typ 500Zaczyn:...
Przepisy z bloga
Wiosenny pasztet z jajek z groszkiem będzie królował w... ⇖ 443
Chińskie bułeczki bao buns puszyste, leciutkie. Zrobiłam... ⇖ 257
Obiad który zrobimy w 40 minut. Dorsz w sosie pomidorowym... ⇖ 423
Polędwicę przygotujecie bardzo szybko. Wystarczy tylko... ⇖ 274
Orientalne smaki którym się nie oprzecie.Łosoś i dorsz... ⇖ 247