E213 Wiesz, co jesz? Bill Statham RECENZJA
Źródło: https://szpileczkiibabeczki.blogspot.com/2018/05/e213-wiesz-co-jesz-bill-statham-recenzja.html
http://www.rm.com.pl/Książka E213 Wiesz, co jesz? autorstwa Billa Stathama jest to zbiór wiedzy na temat chemii zawartej w jedzeniu.Na codzień spotykamy się z chemią w produktach spożywczych, w książce dowiemy się, które są groźne, a które bezpieczne dla naszego organizmu.Książka składa się z tabeli, która ułożona jest alfabetycznie wg nazw dodatków dodawanych do...
Najnowsze przepisy
Sernik Kinder Country to naprawdę wyjątkowy przepis! Ma... ⇖ 9
Puszyste racuchy bez jabłek. Szybkie, proste i idealne na... ⇖ 13
Gulasz z wieprzowego mięsa, delikatnego i lekko tłustego... ⇖ 14
Przed Wami pyszna sałatka z tuńczykiem i kuskusem. To... ⇖ 15
Idealna na kolację czy drugie śniadanie do pracy. Taka... ⇖ 18
Kiedy Gordon Ramsay w jednym z odcinków swojego programu... ⇖ 23
Bigos staropolski to jedno z najbardziej kultowych dań... ⇖ 27
Przepisy z bloga
Witajcie, dziś chciałabym Wam zaproponować przepis na... ⇖ 1564
Witajcie, dziś chciałabym Wam zaproponować mega szybkie... ⇖ 835
Panierowane piersi z kurczaka zapiekane z marchewką,... ⇖ 927
Drożdżowe bułeczki z budyniem i malinami4 szklanki mąki... ⇖ 734
Panierowane piersi z kurczaka zapiekane z warzywami i... ⇖ 823
Chlebek bananowy z kakao bez jajek2 duże banany,260 g... ⇖ 765
Racuchy z jabłkami2,5 szklanki mąki pszennej,3 jajka,7 g... ⇖ 736
Buraki z cukinią na zimę do słoików2 kg buraków,1 kg... ⇖ 887
Pasta kanapkowa z makreli, jajka i pora1 wędzona makrela,3... ⇖ 1881
Przepisy na czasie
Często robimy sałatki z makaronem ryżowym i ananasem.... ⇖ 505
Szybkie i smaczne ciasto, znakomite na każdą okazję. Tym... ⇖ 174
Bardzo aromatyczny kurczak, który znakomicie sprawdzi się... ⇖ 137
Mójsprawdzony przepis na ciasto na pierogi bezglutenowe.W... ⇖ 106
Brokuły to świetna baza do sałatek, wystarczy dodać... ⇖ 106
W dzieciństwie kotlet mielony był królem niedzielnego... ⇖ 94
Wczorajszy ryż. Produkt, który budzi skrajne emocje — z... ⇖ 87









































