Najnowsze przepisy
Ciasto z truskawkami i bezą to świetny przysmak, który... ⇖ 2
Kruche ciasto z rabarbarem i budyniem to idealny dodatek do... ⇖ 7
Tani, sezonowy, pyszny obiad i wszystko w jednym garze. My... ⇖ 2
Prosta i pyszna, idealna na kanapki, kilka chwil i kilka... ⇖ 18
Leniwe z ziemniakami i serem Rewelacyjne, banalnie proste i... ⇖ 17
Zupa taco rozgrzeje w chłodne dni. Pysznym i chrupiącym... ⇖ 16
Focaccia z Rozmarynem
Focaccia to rodzaj włoskiego pieczywa. Mój ulubiony sposób jej podania polega na zamaczaniu kawałków ciasta w oliwie skropionej aceto balsamico, przyprawionej świeżo zmielonym pieprzem.SKŁADNIKI:Ciasto:350 g mąki pszennej lub chlebowej1/2 łyżeczki soli7 g suszonych drożdży210 ml letniej wody1-2 łyżki oliwy z oliwekNa wierzch:sól himalajska grubo mielona2 gałązki świeżego...
Przepisy z bloga
Dzisiaj klasyczna zupa pieczarkowa podana w towarzystwie... ⇖ 473
Prosta i szybka pasta na kanapki. Można ją podawać z... ⇖ 551
Sernik w świątecznym wydaniu. Przepis ze strony In my... ⇖ 580
Pierniczki te najlepiej upiec tydzień przed świętami i... ⇖ 526
Dzisiaj jesienna propozycja na schab podany w pysznym sosie... ⇖ 516