Wołowina po Mongolsku
Źródło: http://zakateksmakosza.blogspot.com/2019/12/woowina-po-mongolsku.html
Przepyszna wołowina w sosie sojowym podana z ryżem.SKŁADNIKI:300 g wołowiny5 łyżek sosu sojowego1 łyżeczka octu ryżowego2-3 łyżki cukru brązowego2-3 ząbki czosnku2 cm świeżego imbiruszczypta chillimąka ziemniaczanaolejcebula dymka1 łyżka sezamuryżWYKONANIE:Mięso pokroić w cienkie plasterki poprzecznie do włókien.Pół szklanki mąki ziemniaczanej wsypać do woreczka,...
Najnowsze przepisy
Przygotowanie idealnej cebuli do śledzi to klucz do... ⇖ 10
Składniki: jajka 3 sztuki L , cukier 3/4 szklanki, kakao... ⇖ 17
Obłędny! Przepis jest naprawdę prosty, a ciasto wygląda... ⇖ 135
Ta sałatka to idealny dodatek do smażonego karpia, dorsza... ⇖ 36
Przepyszna, wilgotna, delikatna,makowa babka, nie tylko na... ⇖ 27
Świąteczny wieniec makowy -dlaczego ten przepis jest taki... ⇖ 29
Przepisy z bloga
Dzisiaj klasyczna zupa pieczarkowa podana w towarzystwie... ⇖ 793
Prosta i szybka pasta na kanapki. Można ją podawać z... ⇖ 863
Sernik w świątecznym wydaniu. Przepis ze strony In my... ⇖ 910
Pierniczki te najlepiej upiec tydzień przed świętami i... ⇖ 818
Dzisiaj jesienna propozycja na schab podany w pysznym sosie... ⇖ 809
Soczysty kurczak podany w sosie pomidorowym z pieczarkami.... ⇖ 900
Pyszna propozycja na zdrowe sniadanie. Kolorowo i zdrowo na... ⇖ 936
Przepisy na czasie
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 496
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 448
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 357
Paszteciki z mięsem, z ciasta drożdżowo-kruchego to... ⇖ 346
Przepyszny domowy pasztet do smarowania. W sklepie tak... ⇖ 305
Tulipany do barszczyku to znakomita propozycja podania... ⇖ 232
Pyszny miodownik z kakaową masą grysikową i z orzechami... ⇖ 204
Cześć! Dzisiaj robimy ciasto lion bez pieczenia, to... ⇖ 188
Makowiec japoński to takie ciasto, które niby wydaje się... ⇖ 183
Idealne danie na ciepło na imprezy, lub na obiad. Przepis... ⇖ 181









































